Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης τα "Λιοντάρια" Η Κοζάνη απαιτεί σεβασμό

Βράζουν όπως μας είπαν στην Κοζάνη με τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ακαδημία Βοΐου και το γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης του  ο σύνδεσμος φιλάθλων της Κοζάνης τα "Λιοντάρια"


Φαίνεται πως η φετινή μας πορεία ενοχλεί.Φαίνεται ότι δεν μπορούν να χωνέψουν πως η Κοζάνη διδάσκει απλά μαθήματα ποδοσφαίρου και είναι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Γ εθνική.
Σήμερα η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από τις αποφάσεις των κ.κ Τσιμεντερίδη και Βογδόπουλου. Με τις αποφάσεις τους προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακατανόητη  για εμάς η στάση διαιτητή και επόπτη ούτε μήνυμα λες και ήθελαν να περάσουν. Μήπως  σήμερα έπρεπε να χάσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί σφαγή; .
Δυστυχώς για αυτούς τους   διαψεύσαμε.

Δε μας αρέσουν οι φωνές και οι άναρθρες κραυγές .Δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα.Προφανώς αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία.Η σιωπή όμως δεν είναι αδυναμία.Το ότι δε μιλάμε δε σημαίνει ότι δε βλέπουμε και μαζί Μ εμάς βλέπουν και οι κύριοι της ΕΠΣ και της διαιτησίας και κατάλαβαν.

Η Κοζάνη είναι το ιστορικότερο σωματείο . Κουβαλάει χρόνια ιστορίας και δε ζητάει σεβασμό .Τον ΑΠΑΙΤΕΙ.Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια.
Δε πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός .Η ΚΟΖΑΝΗ  είναι ενωμένη και ενωμένοι θα προχωρήσουμε όλοι μαζί .

Υ.Γ 1 Ο βοηθός αν πραγματικά  τα έχει μεγάλα... να έρθει να μας τα δείξει αλλά να παραδεχτεί και στον αρχιδιαιτητή την συμπεριφορά του που δεν ήταν η πρέπουσα .Λίγο ντροπή δε βλάπτει .
Κύριε αρχιδιαιτητά τέτοια σεμινάρια τους κάνετε κάθε Δευτέρα ;  Αν ναι τι να πούμε άλλο Άξιος .

ΥΓ2 Είναι τυχαία όλα αυτά που έγιναν σήμερα (λάθη και άγνοια κανονισμών; )
Ότι και να κάνετε μεγάλοι και μικροί ΕΠΣ και διαιτητές η Κοζάνη θα τερματίσει πρώτη θέλετε δε θέλετε.

ΥΓ3 Την Κυριακή σας περιμένουμε κύριοι της ΕΠΣ και της διαιτησίας να πανηγυρίσετε μαζί μας τη νίκη μας.Ελάτε να δείτε την δυναμική του κόσμου της Κοζάνης 

ΥΓ 4 Θέλουμε πολύ και σας ζητάμε να μη λακίσετε -όπως στο πρώτο παιχνίδι - να βάλετε τριπλέτα από το σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης 

Καληνύχτα σας
Το ΔΣ  του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης 
"Τα λιοντάρια"


Σχόλια

  1. προεδρε τησ κοζανης δεν υπαρχει συνδεσμος ειναι λογια δικα σου παλι πλατη θα διτε




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λιοντάρια από ποτε έχουν να πάνε σε αγώνα της Κοζάνης? Κ που είστε όλο αυτόν τον καιρό πριν το ντέρμπι με την ΑΕΠ? Ξαφνικά αγαπήσατε ξανά την ομάδα σας? Ο σύνδεσμος τα "λιοντάρια" είναι σαν την λαϊκή της Κοζάνης... Μια φορά την εβδομάδα κ πας μόνο όταν χρειάζεσαι κάτι... Μια βδομάδα υπομονή !! Όλα θα φανούν στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παγενε απο εδω ρε αουτουλι να πουμε που θα μηλησεις κι ολας γατακι

      Διαγραφή
    2. Απο τη φραση...'ΑΟΥΤΟΥΛΙ'και μονο,διχνει ποσο μικρη ομαδα καταντησατε την κοζανη..τα υπολοιπα περιτευουν......

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα!!! Με τους μπαμπάδες των νεαρών παιδιών κανεται κερκίδα κάθε Κυριακή!!! Το μόνο που σας τιμά σαν λιονταρια... Γιατί από αυτόν τον σύνδεσμο 2 - 3 άτομα πάνε στο γήπεδο!!! Ελάτε την Κυριακή θα θυμηθούμε τα περσινά!!! Κοζάνη πάλι 5 αγώνες πριν το τέλος παίζει κορώνα γράμματα το πρωτάθλημα!!! Αουτικο πρωτάθλημα ξανά!!! Αεπ γερά γερά πρωτάθλημα ξανά!!!

      Διαγραφή
  3. Ο σεβασμός κερδίζεται.... δεν απαιτηται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μας ρε Κοζάνη θες και σεβασμό 3 χρόνια δύο τοπικό και να ζητάς εύνοια διαιτησίας με Ηρακλή Πτολεμαΐδας Καλαμια και βοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε κοιτάτε που εδώ και 4 αγώνες η Κοζάνη σέρνετε και δε παίζει μπάλα Ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για την ήττα και τον διασυρμό που ερχεται την Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια ιστορία? σταματήστε αυτή την καραμέλα!!έβρισε ο παίκτης ναι η οχι??όλοι εσάς κυνηγούν φαντάσματα παντού! και του χρόνου πάλι μαζί εδώ στην Α τοπική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα καλο κοιτα μην εισαι εσυ τοπικο γατακι βγαλατε και γλωσσα ξαφνικα εκει στην αεπουλα

      Διαγραφή
  7. Την ομάδα πρέπει να τη σεβοντσσ πρώτα οι ποδοσφαιριστες της οι προπονητές και οι παράγοντες φίλε Βασιλάκη Όταν ο Τραυλός σε κάθε παιχνίδι δε βάζει γλωσσα μέσα και βρίζει συνέχεια κάποτε θα την πληρωνε Έπρεπε δηλαδή ας υποθέσουμε για ένα ανάποδο φάουλ να βρίσκει τον επόπτη ; Πρώτα ο Τραυλός που δε σκέφτεται να προστατεύσει την ομάδα και τον εαυτό του που παίρνει και μηνιατικο θέλει τράβηγμα τ αυτί και μετά ο επόπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που τον έβρισαν αυτόν τον επόπτη. Αν χασει η Κοζανη απο τα Καραγιάνια θα μιλαμε για αλλοίωση πρωταθληματος με προμελετημενο εγκλημα με αυτη την αποβολη.

      Διαγραφή
    2. Οκ πέστο όπως θες, εμείς θα λέμε οτι δεν άντεξε στον ανταγωνισμό με τελειωμένους ποδοσφαιριστές, με μισό μπαντζετ απο την ΑΕΠ.

      Διαγραφή
  8. Ακούγοντας με καθαρό μυαλό, σήμερα, τα όσα λέγονται στην κερκίδα στο βίντεο, μου έρχεται εύλογα το ερώτημα ..." ποιος σας δίνει το δικαίωμα κύριοι να βρίζεται τις οικογένειες του οποιουδήποτε διαιτητή του οποιουδήποτε παίκτη ; ... (γιατί και για παίκτη της ομάδας της Κοζάνης άκουσα να λέγεται από φιλάθλους της Κοζάνης, "π @@@@ ας γιε ..... βγάλε τον έξω τον μ@@@@@)
    Το πιο άσχημο όλων ήταν που παιδιά της ακαδημίας της Κοζάνης ακολουθούσαν τους "δασκάλους" και στόλιζαν με κοσμητικά επίθετα του τύπου "βάλε την σημαία στον ..... " τους διαιτητές
    Όσο για τον παίκτη που αποβλήθηκε ήταν θέμα χρόνου να αποβληθεί, απαράδεκτη συμπεριφορά εντός γηπέδου ...
    Αναμένουμε την τιμωρία της διοργανώτριας αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοζανη τα λέμε ξανά του χρόνου στο Α τοπικό χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.