Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΦΣ Κοζάνη - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1 | φωτο - βίντεο



Πήρε το μεγάλο ντέρμπι η ΑΕΠ μέσα στο ΔΑΚ με αντίπαλο την Κοζάνη  με σκορ 0-1 και ανέβηκε αυτή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αποκτώντας σοβαρό προβάδισμα ανόδου.

Πολλά χρόνια είχε να υποδεχθεί τόσο κόσμο το ΔΑΚ Κοζάνης.



Πάνω από  1500 θεατές πήγαν να   παρακολουθήσουν το ντέρμπι που θα  έκρινε κατά ένα μεγάλο ποσοστό ποια ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο ανόδου για τη Γ’  εθνική.
Η Κοζάνη πριν το παιχνίδι πρώτη στη βαθμολογία  με 61 βαθμούς κόντρα στην ΑΕΠ που βρισκόταν στη δεύτερη θέση με 60  βαθμούς.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες με πολύ λίγες ευκαιρίες   και με αρκετό άγχος που δεν άφηνε τους 22 ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ικανότητες που έχουν.






 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο 10λεπτο όπου και κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο πέναλτι του Καρακατσάνη. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος.



 Στη συνέχεια του παιχνιδιού  η Κοζάνη ισορρόπησε  χωρίς όμως να μπορεί να φανεί επικίνδυνη στα αντίπαλα καρέ. Σε δύο όμως φάσεις οι ερυθρόλευκοι  διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι.  Μια στο πρώτο μέρος πάνω στον Αθανασιάδη και μια στο δεύτερο ημίχρονο πάνω στον Τρουμπούκη Κ. Από την άλλη η ΑΕΠ πέτυχε νωρίς αυτό που ήθελε το διαφύλαξε στην άμυνα και  σε δύο τρεις περιπτώσεις ηταν επικίνδυνη  στις αντεπιθέσεις.
Το γκολ τελικά στο 8'   που πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Καρακατσάνης ήταν αυτό που  έκρινε και το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση  όπως προαναφέραμε είχε δυνατά μαρκαρίσματα με συνέπεια να αποχωρήσουν με αναγκαστικές αλλαγές τρεις ποδοσφαιριστές.  Δύο από την ΑΕΠ (Καρακατσάνης και Σαββίδης)  και ο Αθανασιάδης από την Κοζάνη.

Φάσεις και γκολ
Στο 1' τετ α τετ ο Καρακατσάνης πλασάρει αποκρούει με τα πόδια ο Χρυσοστομίδης.



Στο 8' ο Καρακατσάνης μέσα στην περιοχή θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Χρυσοστομίδη θα βρεθεί στο έδαφος και ο διαιτητής θα υποδείξει πέναλτι.  Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο  Καρακατσάνης γράφοντας το 0-1 .
Στο 13' συναγερμός στην άμυνα της ΑΕΠ ο Κοτταρίδης θα γυρίσει στην περιοχή τη μπάλα σουτ κοντινό του Δούμα σε σώμα και η μπάλα απομακρύνεται.
Στο 65' κάθετη μπαλιά  Ταφαρλή στον Κεΐσογλου μόνος αυτός θα σουτάρει λίγο έξω .
Στο 70' αντεπίθεση της ΑΕΠ  με τον Δαλκερανίδη να δίνει στον Ταφαρλή σουτ από καλό σημείο άουτ.
Στο 84' ατομική ενέργεια και σουτ του Τσιντού άουτ .

Χαρά και λύπη πάνε μαζί ..Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΠ Νίκος Ζερβανταρίδης

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε γνωστός ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΑΕΠ Νίκου Ζερβανταρίδη γεγονός που επισκίασε τη χαρά και τη μεγάλη νίκη των Ποντίων. Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα 1.30 μμ στην Ξηρολίμνη.

Η σελίδα Ματιές στα σπορ εκφράζει τα συλλυπητήρια της  στους οικείους του Νίκου Ζερβανταρίδη.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.




ΦΣ Κοζάνη (Σιαπανίδης):  Χρυσοστομίδης, Τρουμπούκης Κ., Αρισβίλι (82’ Φουρλατάρας), Κοτταρίδης (72’ Τσικόπουλος), Πιρίτζαους, Τρουμπούκης Θ., Αθανασιάδης (37’ α.α. Σιδηρόπουλος), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Χατζής, Δούμας. 

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Κατακαλίδης): Κωφίδης, Ντούκα, Σερσέμης, Παπαδόπουλος Γ., Σαββίδης (α.α.77’ Κεϊσίδης), Ταφαρλής, Μετικάνος, Καρακατσάνης (α.α.44’ Δαλκερανίδης),  Κεΐσογλου, Βοριαζίδης (85’ Θεοδωρίδης), Παπαγαθονίκου (60’ Τσιντός). 

Διαιτητής: Μελτζανίδης

Βοηθοί: Γιάντζης, Πίτος

 





Σχόλια

  1. Αγάπιε φτάνει δεν πάει άλλο. Η Κοζάνη εδώ και 12 χρόνια δεν βλέπει προκοπή.12 χρόνια ΠΕΤΡΙΝΑ.Το μόνο που κατάφερες είναι να αποτελεί είδηση ότι το γήπεδο μετά από πολλά χρόνια είχε πάνω από 1500 φιλάθλους.Πάρε τον Μπούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Υ.Γ Αν φύγεις μην ξεχάσεις να φέρεις και τις εισπράξεις του αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν Είμαι φίλαθλος ούτε της Κοζάνης ούτε της αεπ,σήμερα ήταν ένα ντέρμπι όπως το λέγανε όλοι κάτι που δεν είδα εγώ σήμερα πολύ χάλια παιχνίδι,τώρα στο δίκαια νίκη δεν θα την έλεγα γιατί από ότι είδα από κοντά και μετά για να βεβαιωθώ καλά εκεί στο φάουλ της Κοζάνης είναι καθαρό χέρι και πέναλτι κύριοι,αλλά τέλος πάντων εντάξει λαθοι γίνονται,το μόνο που με πείραξε πολύ και απογοητεύτηκα πάρα πολύ ήταν στο τέλος,απαράδεκτη η συμπεριφορά τον παικτών της αεπ ΑΛΛΑ απαράδεκτη και η συμπεριφορά των οπαδών της Κοζάνης που βριζοντουσαν προς την αποχώρηση στα αποδυτήρια,ντροπή εσείς οι 5-10 που κάνετε αυτό το πράγμα ντροπή παίκτες της αεπ,έπρεπε να μην δίνεται σημασία και να πάτε στα αποδυτήρια,και ένα τελευταίο αυτόν τον νεαρό με το 10 της αεπ που μονο φιγούρες με τα τατουάζ ξερει να κανει,πρεπει να του μάθατε τρόπους,στην ζωή πρέπει να σέβεσαι και κάποια πράγματα σαν μικρός,συγχαρητήρια στην Κοζάνη και συγχαρητήρια στην αεπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από σήμερα ξεκινάει μεγαλος διαγωνισμός :
      Ο Ανώνυμος 10:50 είναι οπαδός της fc Κοζάνης η της ΑΕΠ . Παρακαλώ απαντήστε .......

      Διαγραφή
    2. Οι φίλαθλοι της Κοζάνης όπου έβριζαν τους ποδοσφαιριστές τις ΑΕΠ ήταν 45-50 χρόνων... Ποιανού τρόποι ήταν χειρότεροι? Και σε όλο το σκηνικό που έγιναν με τα επεισόδια σας πείραξαν τα τατουάζ κ οι φιγούρες... Το να βριζουν την μανα αυτού του παιδιού 50ριδες ειναι πιο φιγούρα από τα τατουάζ... Καλά τους έκανε λοιπόν και που σήκωσε την φανέλα της ομάδας του ψηλά!!!

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι καλά κάνουν και ασχολούνται με έξω γηπεδικα;; Εάν έπαιζε σε καμία μεγάλη ομάδα και τον έβριζαν πολύ χειροτερα θα πηδούσε μέσα στους φανατικούς να τους δειρει κιολας!!! Κομπλεξικα παιδακια... ναυτακια π π......αμε την είδαν καπετάνιοι!!! Πάλι καλά ήταν εκεί ένας έμπειρος της ΑΕΠ ο αμυντικός π κυριος εδιωχνε να μην γίνουν χειροτερα τα πραγματα!!! Αλλά αυτό το 10αρι κάθε φορά έτσι κανει.. Δεν πειράζει θα βγει η ομάδα δεν θα παιζει κ θα παει χαραυγή ο ταλαίπωρος...!!!

      Διαγραφή
    4. Μπάμπης Κεΐσογλου9 Απριλίου 2019 στις 12:13 μ.μ.

      Εγώ φίλε μου δεν έβρισα κανέναν και ούτε προκάλεσα κανέναν από την κερκίδα... Πήγαινα στα αποδυτήρια κ έβριζαν τις μάνες ενός συμπαίκτη μ κ την δική μ... Εκεί σήκωσα την φανέλα μ ψηλά κ έδειξα το σήμα της ομάδας μου!!! Αν αυτό εσύ το θεωρείς ότι προκαλώ οκ!!! Θα πάρω τους τρόπους αυτών των 50ριδων κ αύριο μεθαύριο θα πάω στο γήπεδο κ θα βρίζω το παιδί σ στο γηπεδο!!! Κοιτάξτε να στηρίξετε την ομάδα σας πηγαίνοντας στο γήπεδο κάθε Κυριακή κ αφήστε τα τατουάζ μου κ αυτό το δήθεν π βγάζετε... Όποιος αγαπάει τν ομάδα του πηγαίνει κάθε Κυριακή στα γήπεδα... Όχι μια φορά σε ένα ντέρμπι...

      Διαγραφή
    5. Ένας παίκτης που έχει μεγαλώσει με κάποιες τυπικές αρχές έχει πάει σε μια ακαδημία Έχει μάθει ότι μετά έξω δεν ασχολούνται!!! Όχι ότι συμφωνω να βρίζουν οι έξω εννοείται προς Θεού αλλά έτσι είναι σε όλα τα γήπεδα!!! Τα ίδια έκανες όμως και Σιάτιστα και παντού κάποτε πέρασες από αυτή που και ας θεωρεις ομαδουλα όπως λες στον κύκλο σ ότι είναι η Κοζάνη!!!Αλλά μακάρι να βγω ψεύτης του χρόνου να είσαι ΑΕΠ και πρωταγωνίστης Όχι πάλι να ψαχνεσαι!!!

      Διαγραφή

  4. Εμμανουηλ Αμπατζιδης Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα θέατρο του παραλόγου που ξεκίνησε στο παιχνίδι με την ακαδημία Νεάπολης και την αποβολή του αρχηγού της ομάδας της Κοζάνης. Μπροστά σε περίπου 1500 φίλαθλους είχαμε μια εχθρική διαιτησία που με ευκολία έδωσε το πέναλτι στην αεπ καραγιονιών και έκλισε τα μάτια τουλάχιστον σε ένα πέναλτι και μια κόκκινη καρτα σε βάρος των καραγιαννιων. Μια διαιτησία που έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ήρθε με εντολή να χάση η Κοζάνη. Σήμερα η 1500 περίπου φίλαθλη που ήρθαν στο γήπεδο είδαν για τη το ποδόσφαιρο της Κοζάνης δεν πηγαίνει μπροστά. Γιατί ορισμένη παράγονται που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κοζάνης νομίζουν ότι είναι θεοι και δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο αλλά η δικιά τους επιβίωση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Άξιος ο μισθό σας. Μετα από όλα αυτά παραιτούμαι από μέλος της διοίκησης μετα από δώδεκα χρονια για να μην δημιουργήσω προβλήματα στην ομάδα και στον Προέδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Μανώλη έχεις πολλά χρόνια να πας σε Γιατρο , είσαι άρρωστος εδώ και πολύ καιρό και δεν το ξερεις , σε κυριεύει ασθένεια που
      έτσι όπως τα βλέπεις τα πράγματα δεν θα γίνεις ποτέ καλά .

      Διαγραφή
    2. Κανένα πέναλτι δεν ήταν
      Η μοναδική φάση που μπορεί να έκανε λάθος ο άψογος διαιτητης ήταν στη φάση που τραυματίστηκε ο παιχτες της αεπ μετά το επικυνδινο τάκλιν που έπρεπε να βγει κόκκινη
      Στα αγωνιστικά η κοζανη δεν είχε κανένα πλάνο στο παιχνίδι κ ο μοναδικός που ήξερε μπάλα κ προσπαθούσε ήταν το 10

      Διαγραφή
  5. Εντάξει μετά απο δώδεκα χρόνια κατάλαβες οτι δεν είσαι για παράγοντας (το οτι βλέπεις φαντάσματα και όχι οτι η Κοζάνη ήταν ανύπαρκτη, το αποδεικνύουν) ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΝΩΛΗ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΥΦΛΑ..!!! ΔΛΔ Η ΑΕΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ 11??? ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΚΤΑΚΙ ΣΑΣ [χαιτιδης] ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ..ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ??? ΟΕΟ?? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΣΑΣ..!!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν αγράμματε ανοητίσκε, συρφετός είσαι εσύ με όλο σου το σόι. Αμβιβάλλω αν ξέρεις βέβαια τι σημαίνει. Κρίμα στο παιδί που τραυματίστηκε. Να περάσει το σχόλιο όπως πέρασε το δικό του

      Διαγραφή
    2. καλητερα αγραματος..παρα γραμματιζουμενος βλαξ....

      Διαγραφή
    3. Καλύτερα* ελεος πια αν δεν ξες να γραφεις μην γραφεις

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΤΟ ΒΛΑΞ ΤΟ ΕΧΩ ΣΩΣΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,,ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
    5. Ειμαι έξυπνη!!!

      Διαγραφή
  7. Αχ βρε Κοζάνη πέστε μπας και παρετε κανενα πέναλτι τραγικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μίλησε το γιουσουφάκι του Αγάπιου. Και άλλη φορά τόπες αλλά δεν τόκανες.Αυτή τη φορά κάντο γιατί είναι δίκαιο και γίνεται πράξη.Αντε να ησυχάσουμε από τις γλάστρες του Δ. Σ. της Κοζάνης.Εχετε φέρει την Ομάδα στα υπόγεια οπότε και οι γλάστρες δεν χρειάζονται ούτε απαραίτητες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΜΩΛΗΣ ΜΑΣ???? ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΙΠΕΡΙ...!!!!!!!!ΑΚΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ....

      Διαγραφή
  9. Η Ομάδα της Κοζάνης εάν παραιτηθείς θα πέσει κατηγορία.Καλά είμαστε στην Α'καθιερωθήκαμε πλέον,είναι αμαρτία να πάμε πιο κάτω.
    Βρε ΟΥΣΤ και σύ και ο πρόεδρος της αποτυ ίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.