Στιγμιότυπα του ντέρμπι Κοζάνη - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1




Σχόλια

  1. μπραβο στους φιλαθλους της ΦΣ κοζανης που προκαλούσαν καο έβριζαν τους παίκτες της ΑΕΠ στο δρόμο προς τα αποδυτήρια.... μετα τη λήξη του αγώνα και τον αξιοπρεπέστατο αυτον παίκτη που έβγαλε εκτός αγώνα ένα τεράστιο παίκτη με αυτον τον κατάπτυστο τροπο.... Ωραια διαγωγή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη φορα παρακαλώ αποφεύγεται τα μπινελικια δίπλα στην κάμερα.... Σας ακούμε! Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω παει στο γηπεδο αλλα απο το video του αγωνα εχω παθει πλακα απο τους κυριους που ακουγονται απο την καλυψη που γινεται . Που παιζουν αυτοι οι καραγκιοζοπαιχτες να παω την αλλη Κυριακη να τους δω ?

      Διαγραφή
    2. Αυτην την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο

      Διαγραφή
    3. Και να πας δεν θα πάνε αυτοί,πάνε όποτε παίζουν με εμάς για να μας βρίσουν και όταν μας βλέπουν εξω οι ίδιοι μας δίνουν το χέρι σαν φίλοι.... ειρωνία! Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    4. Μην πας άδικα, δεν θα ειναι ήρθαν μονο για να μας βρίσουν τις μανάδες! Με τις άλλες ομάδες δεν έχουν θεμ

      Διαγραφή
  3. Λιγο τσιπα ρε γαμωτο. Κοζανη ξεφτιλίζεσαι, το φάουλ του καρακατσανη ήταν προμελετημένο και εγινε με σκοπο να τραυματιστεί ο παίκτης! Λιγο ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!! 0-1....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Όταν η ΑΕΠ υποβοβιβάστηκε από την Γ εθνική, πίστεψα ότι θα διαλυθεί. Αυτή όμως όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά διεκδικεί και πάλι την άνοδό της. Συγχαρητήρια στους παίχτες, στη διοίκηση και κυρίως στους φιλάφλους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μια ομάδα στηρίζεται και αγαπιέται πραγματικά,δεν διαλύεται ποτε! Είμαστε εδω και είμαστε πρωταθλητές! Και θα είμαστε για πολυ ακομα

      Διαγραφή

  6. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Κοζάνης και πολύ θα ήθελα η ομάδα της πόλης μου να πρωταγωνιστεί σε μεγσλύτερη κατηγορία. Ο τρόπος όμως που τραυματίστηκε ο παίκτης της ΑΕΠ Καρακατσάνης, δείχνει ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Με τέτοιες πρακτικες δίκαια παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα κ εκεί θα παραμείνει, οσο κ αν αυτό με πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ..!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!

      Διαγραφή
  7. Σαρασιδου κορινα9 Απριλίου 2019 στις 8:20 μ.μ.

    Εν τω μεταξύ βρε παιδιά αυτοί οι φίλαθλοι της κοζανη τιποτα αλλο εκτός απο Ου και α και Χρηστοπαναγιες δεν ξέρουν να λενε;;; Και Νταξει θες να τα πεις; Φύγε δίπλα απο την κάμερα λίγος σεβασμός στα παιδιά που παίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΟΡΙΝΑ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ..!!! ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ..Τ.Χ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.