Γ Εθνική: Γρεβενά Αεράτα - Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2


Πήρε το ντέρμπι στα Γρεβενά η Σιάτιστα


Το βαθμολογικό κίνητρο έλλειπε, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν υποβιβαστεί. Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Γρεβενά Αεράτα και Μακεδονικό Σιάτιστας, το κίνητρο ήταν… το ονόρε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 όντας ανώτεροι και χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 28′ όταν ο Μετκάρης βρήκε δοκάρι. 

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 39′ (0-1) με εύστοχο σουτ του Τσακνάκη έξω από την περιοχή. Ο Μπαλοδήμος επιχείρησε να ισοφαρίσει αλλά αστόχησε στο καλό σουτ του στο 41′. 

Οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη τους στο 55′ με σκόρερ τον Τσικόπουλο από ασίστ του Μέτκαρη (0-2), ενώ ο Τσακνάκης έχασε καλή ευκαιρία με σουτ στο 82′ να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ. 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Μπαλοδήμος): Μπακιρτζής (46′ Καλιαμπάκας), Γαβρίδης (52′ Κουπτσίδης), Μπατακόιας, βασιλόπουλος Κ., Ζιαγκλιαβός, Μπαλοδήμος, Τζάτζης (70′ Λιάκας), Χαματάι, Ρίντι, Βασιλόπουλος Αθ., Χύσεν (52′ Βλάχος).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Τσούκλης): Παναγιωτίδης, Τσιαρσιώτης (75′ Οττας), Μπούρτζος, Μούστα, Μυλωνάς, Τσακνάκης, Δεληζήσης, Τσιούκρας, Μπατσής (46′ Κοτζαντίσογλου), Μετκάρης, Τσικόπουλος.

Κώστας Μάρκου
Νατάσα Στεφανοπούλου
 e-grevena.com 

Σχόλια