Τελικός Κυπέλλου 2018-2019 Κυπελλούχος ο Μακεδονικός Φούφα | φωτο - βίντεο


Μακεδονικός Φούφα – Κοζάνη 1-0
Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης για 5η  φορά στα τελευταία 10 χρόνια (2η  συνεχόμενη) ανακηρύχτηκε ο Μακεδονικός Φούφα με σκορ 1-0   κόντρα στην Κοζάνη που λύγισε με ένα γκολ του Μαυροματίδη στο 14' .  




Το παιχνίδι  που έγινε μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, ήταν μέτριο  ποιοτικά (συνέβαλε κι ο κακός αγωνιστικός χώρος) με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

 Έτσι όπως εξελίχθηκε  η αναμέτρηση κράτησε στο κόκκινο την αγωνία των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. 
Ο τυπικά γηπεδούχος Μακεδονικός είχε την κυκλοφορία και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης  με την Κοζάνη να έχει τον έλεγχο και την κατοχή στο Β' ημίχρονο .

Το φιλμ του αγώνα




Στο 14' σέντρα του Μπίντση μέσα στην περιοχή γυριστή κεφαλιά (και λίγο ώμος) του Μαυροματίδη , ο Κοκκινίδης θα προσπαθήσει να διώξει η μπάλα θα βρει και το δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 16' Λάθος Κοκκινίδη , ο Μαυροματίδης θα προσπαθήσει να τον πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης θα μπλοκάρει.
Στο 19' σουτ Τραυλού, άουτ.
Στο 24' Σέντρα Σιδηρόπουλου , κεφαλιά Χάιτα, άουτ.
Στο 28' σουτ του Αθανασιάδη η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ Το κόρνερ τι εκτελεί ο Τραυλός για να διώξει δύσκολα ο Σταυρίδης.
Στο 64' φάουλ Τραυλού, κεφαλιά Τρομπούκη Θ., άουτ.

Στο 69' δυνατό σουτ Αροσβίλι πέφτει στη γωνία του και διώχνει ο Σταυρίδης.


Μακεδονικός Φούφα (Γιούρος): Σταυρίδης, Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Τακίδης, Σιδηρόπουλος, Μπίντσης, Φωτιάδη (92’ Σπανδωνίδης), Τοπάλης, Χάιτας, Ματούλας (68’ Δημητριάδης), Μαυροματίδης (86’ Λιάπτσης).



Κοζάνη (Σιαπανίδης): Κοκκινίδης, Τρομπούκης Κ., Τραύλος (81’ Ζηνόβιος),  Κοτταρίδης, Πιρίτζαους, Τσικόπουλος (46’ Αροσβίλι), Αθανασιάδης, Χατζής, Σιδηρόπουλος (84’ Δούμας), Τρομπούκης Α., Χαϊτίδης.



Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Τζουβάρας, Πανυτσίδου
4ος: Δεληζήσης


Οι απονομές


Αναμνηστικές πλακέτες στους διαιτητές έδωσε ο  αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Δυτικής  Μακεδονίας κύριος Χαράλαμπος Θεοχάρης


Ο κυπελλούχος Μακεδονικός άνοιξε διάδρομο να περάσει η φιναλίστ Κοζάνη για να παραλάβει τα μετάλλια και το κύπελλο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. Το κύπελλο  το παρέλαβε ο αρχηγός της Κοζάνης Νίκος Τραυλός.



Τα μετάλλια στην κυπελλούχο ομάδα του Μακεδονικού Φούφα απένειμε ο πρόεδρος της κοινότητας Φούφα κύριος Νικόλαος Βόρσιας 


και το κύπελλο έδωσε στον αρχηγό Σαράντη Τοπάλη, ο  αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Αποστόλου.



Απονομές μεταλλίων και κυπέλλων ΕΠΣ Κοζανης 2018   2019














Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΣ Κυπελλούχος
    Η καλύτερη ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας με διαφορά. Καλο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.