Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΠ - ΑΟ Κρόκου 4-0 | φωτο - βίντεο


Έριξε ντόρτια η ΑΕΠ

Σε ένα παιχνίδι παρουσία περίπου 100 φίλων του ποδοσφαίρου οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη δύναμης με συνεχή κατοχή της μπάλας δείχνοντας έτοιμοι για το επόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Με συνεχή κατοχή της μπάλας και χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα την νεανική ομάδα του Κρόκου.   


  
Το φιλμ του παιχνιδιού:

4΄ ο Πασχαλίδης από τον χώρο του κέντρου θα ελιχθεί φτάνει έξω απ’ την περιοχή σουτ ο Καρανάνος αποκρούει η μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά μπλοκάρει ο Καρανάνος.

15΄ ο Βοριαζίδης θα δοκιμάσει το πόδι του το σουτ θα περάσει ψηλά άουτ.

16΄ στην αντεπίθεση η ομάδα του κρόκου ο Τσιάρας θα βγάλει στον Δούλδουρα το σουτ θα περάσει λίγο πάνω απ’ την συμβολή των δοκών του Κωφίδη.

22΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι από τα αριστερά σέντρα του Καρακατσάνη σουτ του Ντούκα ωραία απόκρουση του Καρανάνου.

26΄ ο Μετικάνος θα βρει στα αριστερά τον Καρακατσάνη σουτ στην κίνηση του τελευταίου η μπάλα στο χέρι του Γιαπράκα το πέναλτι θα μετατρέψει σε γκολ ο Καρακατσάνης 1-0.

48΄ ο Καρακατσάνης από τα αριστερά θα σεντράρει συρτά ο Παπαγαθονίκου μέσα στη μικρή περιοχή κοντρολάρει σουτ 2-0.


60΄ ο Ντούκα από τα πλάγια δεξιά θα βγάλει σέντρα και ο Παπαδόπουλος με προβολή το 3-0.

67΄ ένα δύο των Καρακατσάνη Ταφαρλή πάσα του πρώτου στον Παπαγαθονίκου που μπαίνει μέσα στην περιοχή και πλασάρει υπέροχα τον Καρανάνο 4-0.



Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Πελετίδης με βοηθούς τους κ. Τζιαμπάζη και κα. Φραντζοπούλου.

 Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΠ (Κατακαλίδης) Κωφίδης Ντούκα Πασχαλίδης (83΄ Γεωργιάδης) Σαββίδης Ταφαρλής  Καρακατσάνης Μετικάνος Βλαδίκας (44΄ λ. τ. Κεισίδης) Κείσογλου (55΄ Δαλκερανίδης) Παπαγαθονίκου Βοριαζίδης (57΄ Παπαδόπουλος)  
       
Α. Ο. Κρόκου (Τσιρέκας) Καρανάνος Χ. Καπλάνογλου Δ. Γιαπράκας Μανώλας Καπλάνογλου Π. (78΄ Καρανάνος Μ.) Δούλδουρας Γκουλιάφας (70΄ Καρανάνος Ι.) Τσιάρας Σιδηρόπουλος (60΄ Τουρτούρας) Δαβζάκης (60΄ Καλογήρου) Ψαλλίδας  










Σχόλια