Α' ΕΚΑΣΔΥΜ: Άργος - ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης 50-45



Πρώτη αγωνιστική play off και η ομάδα των Διοσκούρων έχασε σε ένα αμφίρροπο αγώνα με 50-45.

Το 1ο δεκάλεπτο στο 13-13 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πάει πόντο – πόντο μέχρι το τέλος όπως και πήγε. Πολύ άγχος και κακή ποιότητα μπάσκετ με τις άμυνες να έχουν το 1ο λόγο το δε Άργος ζώνη 2-1-2 που δεν άλλαξε καθόλου και οι φιλοξενούμενοι man to man για όλο το παιχνίδι.

Το ημίχρονο στο 25-24 στο ντέρμπυ ενώ πέρασαν και μπροστά οι κοζανίτες αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα με τον Γκοβεδάρο να οδηγεί την ομάδα.

Το 3ο δεκάλεπτο στο 33-31 και οι εναλλαγές στο σκορ να είναι αλλεπάλληλες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παπαγιάννης οδήγησε την ομάδα στην ανατροπή αλλά ο Φωτιάδης απάντησε με 2 τρίποντα.

Η ήττα δεν είναι το τέλος της σειράς αλλά η αρχή. Για εμάς αυτό είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα και οι εμπειρίες που παίρνουν οι παίκτες μας από τα play off είναι σημαντική. 

Θα ξεχωρίσουμε τα θετικά του αγώνα που είναι η αγωνιστική άνοδος του Γκοβεδάρου επιθετικά που αναδεικνύεται σε παίκτη κλειδί. Στην απόδοση του Παπαγιάννη στο 2ο ημίχρονο που πραγματικά έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Στον Γκλιάνα που για έναν ακόμα αγώνα ήταν ογκόλιθος στην άμυνα αλλά πρέπει να κάνει ειρήνη με τον εαυτό του στην επίθεση. Στον Πλιάκη που ήταν θετικός σε άμυνα και επίθεση. 

Στον Κυριαζάκο που δίνει ενέργεια στην ομάδα. Στον Μανακίτσα που πλέον η άμυνα είναι άλλου επιπέδου αλλά πρέπει να γίνει σταθερός και στην επίθεση. Αλλά και στον Ζολώτα που για όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι δεν μασάει. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και η Διοίκηση είναι μαζί τους για να επικουρήσει την προσπάθειά τους. Ψηλά τα κεφάλια. πλέον έχουμε τον αγώνα στην έδρα μας και σίγουρα θα δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο με την βοήθεια των φιλάθλων μας.

Στον άλλον αγώνα το Βελβεντό πήρε την νίκη με 73-71 επί της Φλώρινας.

Άργος : Φωτιάδης 8(2), Ζυγούρας 3(1), Πουλιώνης, Σαρρής 4, Παντελίδης 4(1), Κόττας 9, Παράσχος 12(2), Ιατρόπουλος 8, Γιαγκόπουλος.

ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης (Μπαρτζώκας-Σιακαβάρας) Παπαγιάννης 11(2), Σκορδάρης 8(1), Γκοβεδάρος 12(3), Γκλιάνας 5, Μανακίτσας, Καπενής 2, Γατόπουλος , Κυριαζάκος 3, Πλιάκης 4, Ζολώτας.


 dioskouroibc.gr 

Σχόλια