ΕΚΑΣΔΥΜ: Αναγέννηση Σερβίων - Φοίνικας Πτολεμαΐδας 57-53


Σε ένα σκληρό, δυνατό και γεμάτο νεύρα παιχνίδι, η Αναγέννηση ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, μπροστά στους φιλάθλους της.

Η ομάδα μας μπήκε άνευρη στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρασύρθηκε από το ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά εύστοχοι σε αντίθεση με τους παίκτες μας.

 Η διαφορά στο ημίχρονο μειώθηκε και αυτό έδωσε την απαραίτητη ενέργεια για ένα καλό ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο όπου και η ομάδα μας έφτασε σε απόσταση 2 καλαθιών την Αναγέννηση. 

Στο 4ο δεκάλεπτο, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση της ομάδας μας, κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη τους και να κρατήσουν τη νίκη. Άσχημα τα ποσοστά ευστοχία μας από τη γραμμή του τρίποντου και των βολών.

Σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα, που οι φίλοι που μας ακολούθησαν μπορεί να αισθάνονται ότι μας αδίκησε, το σχόλιο μας είναι, ότι το παιχνίδι κρίνεται ως από τα πιο δύσκολα διαιτητικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να τύχουν σε κάποιον διαιτητή, λόγω της κρισιμότητας του και της σκληρότητας μέσω των πολλών φάουλ που είχε. 

Δεν θέλουμε όμως να ρίξουμε ευθύνες στη διαιτησία για την ήττα μας, ευχαριστώντας τους διαιτητές για τη προσπάθεια τους. Ο εαυτός μας ήταν κακός και η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να μην βρίσκουμε δικαιολογίες αλλά να συμβάλουμε γενικότερα στη βελτίωση του πρωταθλήματος της Β' Εκασδυμ, στα διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Σερβίων για τη νίκη και για το γεγονός ότι γέμισε το γήπεδο από φίλους του αθλήματος.

Συγχαρητήρια βεβαίως και στους παίκτες μας για τη προσπάθεια που έκαναν και τη κατάθεση ψυχής στο 2ο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα 22-10, 15-17, 09-15, 11-11

Αναγέννηση Σερβίων (Παρδαλιός). Λάσπας, Τσιρέκας 3(1), Μπρουσιόβας 4, Μετούσι, Πάπιστας 5(1), Μελαχροινός 10(1), Γκανάι Α., Καραγιαννίδης, Κονιτσιώτης 9, Γκανάι Ε 3(1), Παπαμάρκος 7, Ανδρίτσος 16

Φοίνικας Πτολεμαΐδας (Κυρκοπούλου). Τσολάκης Χρ., Μπίγγας 4, Καλαιτζόπουλος, Κοτανίδης 2, Τσολάκης Γ. 14(2), Ιωσήφ 16(1), Πανίδης 7, Κρανιωτάκης, Παπουτσάκης, Καρεπίδης 10

Επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου , όπου θα κριθεί η άνοδος στην Α' Εκασδύμ, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, όπου το γήπεδο θα θέλαμε να γεμίσει με όλους τους φίλους της ομάδας μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Σχόλια