Ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης "τα Λιοντάρια " Πανκοζανίτικο κάλεσμα την Κυριακή 7/4 /2019 και ώρα 16 .30 στο ΔΑΚ Κοζάνης Κοζάνη - ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Σας καλούμε στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων.
Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανόδου στην Γ'  εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για το ποθούμενο αποτέλεσμα πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Η κρίσιμη αυτή στιγμή επιβάλλει τη  συσπείρωση μας και απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Η Κοζάνη είναι πρώτη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος,προκειμένου να φθάσουμε στον στόχο προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία ποδοσφαίρου της πόλης μας. Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις οποίες αντιπαραθέσεις έχουμε και όλοι μαζί σαν μια γροθιά,σαν μια γνήσια κοζανίτικη οικογένεια να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους μας για συσπείρωση ,ενότητα,και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο της αγαπημένης μας Κοζάνης. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας την δεδομένη στιγμή, αλλά και το φορτίο που αναλαμβάνουν οι προπονητές οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση.

Ήρθε η στιγμή να δείξουμε όλοι εμείς ότι έχουμε συνείδηση και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας,αυτά τα νέα παιδιά τώρα που μας έχουν ανάγκη να πορευτούν μόνα τους.Οι ποδοσφαιριστές μας ,χρειάζονται το έναυσμα της εξέδρας έτσι ώστε να φθάσουν στην νίκη.Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας.

Ξεκινάει μια πανκοζανίτικη εκστρατεία στήριξης της Κοζάνης και δεν περισσεύει κανείς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής .

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!

Σχόλια

  1. Ανάθεμα πόσοι από τους "κοζανιτες" που ζουν εδώ είναι Κοζάνη. Οι μισοί πόντιοι.. Οι άλλοι μισοί απ τα γύρω χωριά.. Άλλοι από Γρεβενά.. Άλλοι από βοιο.. Γελάει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από πιο χωριό χωριάτης είσαι , δεν μας είπες.

      Διαγραφή
  2. Ωρε σκαταψυχοι δεν ντρέπεστε λίγο; Αμέσως να σχολιάσετε αρνητικά γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ρε φίλε όλο τα σκατα και τα γατιά εχεις στο στόμα σου

      Διαγραφή
  3. Όλοι στο γήπεδο όσοι αγαπάμε την Κοζάνη.Μακρυά από μικροψυχίες και πείσματα. Η Κοζανάρα τώρα μας χρειάζεται.
    Να βοηθήσουμε με την παρουσία μας και τη φωνή μας την ομάδα μας. Την πιο ιστορική ομάδα της περιοχής μας. Όλοι δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης.
    Η Κοζάνη μας να παραμείνει πρώτη κερδίζοντας καθαρά τον αντίπαλο και να δώσει ένα μάθημα στους επικριτές της. 'Ολοι στο γήπεδο την Κυριακή 7-4-2019 στις 4.30' μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο
    Ο καλύτερος να κερδίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει σημασία από που εινε ο καθενας σημασία έχει ότι η κοζανη πρέπει να παιζει σε ανώτερες κατηγορίες και όχι στο τοπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου δεν έχει σημασία αλλά η νοοτροπία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. .οταν υπάρχουν άτομα σαν τον από πάνω που ονομάζουν τους ανθρώπους χωριατες ή αυτούς και ου το κάθε ξης τότε έχει σημασία

      Διαγραφή
  6. Εμεις εκει που φτυνουμε δεν γλειφουμε.....Στηριζουμε την ομαδα της καρδια μας αλλα οχι ετσι, οχι με αυτην την διοικηση και φυσικα οχι με αυτους του 2-3 πουλημενους που μια ειναι μαζι μας και μια με τον προεδρο που μας καταντησε ετσι!! Μας διωξατε απο το γηπεδο για να κανετε τα κολπα σας χωρις να αντιμιλα κανεις!!!! ΚΟΖΑΝΑΡΑ γερα μακρια απο τα σκατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.