Ανακοίνωση του ΦΣ Κοζάνης προς ΕΠΣ Κοζάνης - Το μόνο που επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων - Δεν είχαμε καμία πρόθεση για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο προς μέλη της ΕΠΣΚ και των διαιτητών.


Το μόνο που επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Δεν είχαμε καμία πρόθεση για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο προς μέλη της ΕΠΣΚ και των διαιτητών. 


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ  του Φ.Σ Κοζάνης δηλώνει απερίφραστα ότι δεν είχε καμία πρόθεση να απαγορέψει σε μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης και των διαιτητών του συνδέσμου Κοζάνης την είσοδο στο γήπεδο και ως εκ τούτου δεν υφίσταται η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.
Εμείς το μόνο που επιθυμούσαμε και επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.
Με τιμή για το Δ.Σ 
Ο πρόεδρος Γαβριηλίδης Αγάπιος

Σχόλια

  1. Πότε θα κα πότε θα κάνει ξαστεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τα νιαου ποιος τα κάνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε εκεί στην ΕΠΣ και εσείς γατάκια μια ζωή θα σας κυνηγάει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖακυνθοΖ Παραλίμνι μελιτη κάνουν τα κουμάντα λίγο τσίπα δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επομενη κωλοτουμπα θα ειναι απο τους διαιτητες του ΣΔΠ Κοζανης που θα παιξουν κανονικα το Κοζανη-Χαραυγη στο Κυπελλο την ερχομενη Τεταρτη γιατι η αποφαση τους να εξαιρέσουν ομαδικα την Κοζανη στη μεση της περιοδου ειναι παρανομη και εχει κυρωσεις. Περιμενουμε συντομα την κολοτουμπα του Αγιου Διονυσιου και του συναφιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΩΡΑ΄ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΚΟΖΑΝΗ ; ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ Ο ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΖΑΝΗ-ΑΕΠ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΑΛΗΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουρδος Διαιτητης5 Απριλίου 2019 στις 6:28 μ.μ.

      Εγω που εχω παρει διαρκειας για να σας ενισχυσω θα μπορεσω να μπω η θα πρεπει να δωσω και εχτρα ταληρακι?

      Διαγραφή
    2. Εσυ Σουρδε Διατητη αν υπεγραψες την εξαιρεση της Κοζανης και δεν δεχθεις να οριστεις στο κυπελλο θα περιμενεις αρκετα να ξαναδεις μεροκαματο μετα απο αυτο το Σ/Κ. Αν αγορασες διαρκειας της Κοζανης, που δεν αγορασες γιατι διαιτητης=τζαμπατζής, βεβαιως ελα χωρις ταληρακι με το διαρκειας σου.

      Διαγραφή
  8. Είναι κρίμα να οικογενιοκρατειται η ΕΠΣ και η διαιτησία και η πειθαρχική πραγματικά κύριε Γιώργο και και κύρια βικη να περάσετε το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι καλύτερα να είστε απλά ο εαυτός σας…...
    Από τα λίγα έξυπνα του Αγάπιου και θα έχει άλλοθι σε περίπτωση ήττας....Τί μήπως όχι???...Γιατί ρε γατάκια ορίσατε ξένους διαιτητές??? Δεν τους θέλει κάποιος ......να το σφυρίξουν ή να το ...δουν από την εξέδρα??Τί φοβάστε ???και ποια ομάδα το ζήτησε εγγράφως??? Γιατί για παράδειγμα δεν κάνατε το ίδιο στον επίσης καθοριστικό αγώνα Κρόκου - Χαραυγής..εεε γιατί...Ισχύει δηλαδή ότι οι διαιτητές του ΣΔΠ Κοζάνης δεν σφυρίζουν ποτέ ξανά την Κοζάνη....ΟΚ....Εσείς οι παντελονάτοι λοιπόν για να δούμε τώρα εκεί στην ΕΠΣ τι θα κάνετε και με τους επόμενους αγώνες της Κοζάνης (κύπελλο και πρωτάθλημα) αφού βάση άρθρου και σιγά που δεν το γνωρίζετε....μεσούσης της περιόδου είναι παράνομη η ομαδική εξαίρεση και θα έχει κυρώσεις.Ειλικρινά απορώ μήπως δεν το ξέρετε, ή κάνετε ότι δεν το ξέρετε... Τί θα το κάνετε γαργάρα????Το τρίο πάντως αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε.Για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός. Συγχαρητήρια στους κ.κ της ΕΠΣ και του ΣΔΠ Κοζάνης που κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους. Σαν όλους αυτούς που φτάνουν παραπάνω από ότι τους έταζε η μοίρα και η μόρφωση τους, διακατέχεστε από αλαζονεία.Καλύτερα λοιπόν να είστε απλά ο εαυτός σας… Λίγη ντροπή....και ..πού να τη βρείτε..Επειδή οι ομάδες μένουν για πάντα, οι πρόεδροι όμως όχι και με τον καιρό να έχει πάντα γυρίσματα ΜΗ τολμήσετε να γλύψετε στο μέλλον εκεί που τώρα φτύνετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντινίδης Γιώργος5 Απριλίου 2019 στις 6:05 μ.μ.

      Ουδείς επώνυμος;;;;;!!!!!!!!!!Άπαντες έχουν άποψη ανώνυμα.....

      Διαγραφή
    2. Ξέρουν που μένουμε και φοβόμαστε...ρε τι γίνεται..

      Διαγραφή
  10. Απο σήμερα η κωλοτούμπα θα λέγεται Γαβριηλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνετε , η κολοτουμπα θα λέγετε ΔΣ fc Κοζάνης

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λεει,ποιο ΔΣ? Γαβριηλίδης κωλοτούμπας...

      Διαγραφή

  11. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ( ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ) ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ, ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ; ΜΌΝΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ;
      ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ !!!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο Αγάπιε. Ξέρω πόσο σε πλήγωσε αυτή η απόφαση αλλά την πήρες για να διαφυλάξεις τα συμφέροντα της ομάδας και μόνο. Όλοι πάνω στα νεύρα τους μπορούν να λένε ότι θέλουν. Ας έρθει όμως κάποιος στην θέση σου και να δούμε πως θα φερόταν. Όλοι ενωμένοι για την νίκη της Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ'αρεσει που έλεγες και σε άκουγαν πολλοί ότι είσαι προσεκτικός στις δηλώσεις σου, πολύ,πάρα πολύ προσεκτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο πρόεδρε που δεν τους καταλαβαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τα Λεφτά τα Κάνεις όλα, για τα Λεφτά με Αγαπάς! Στημένη η Δουλειά, από ΦΣ Κοζάνη, ΕΠΣ, Δ.Σ Διαιτητών, μην μου πείτε ότι ο Πρόεδρος και το Δ.Σ ΦΣ Κοζάνης δεν Γνώριζαν της Επιπτώσεις μιας Τέτοιας Απόφασης, (αν δεν Γνώριζαν να Παραιτηθούν Ομαδικά) για Φανταστείτε τώρα, αν θα Λείψει Κανένας Ποδοσφαιρόφιλος του Δήμου Κοζάνης και όχι Μόνον από το Γήπεδο την Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς το εξαίρετο σάιτ ματιές στα σπορ διαβάζοντας όλα τα σχόλια δεν είδα να γράφεται τίποτα για τον Γάλλο γενικό γραμματέα της ΕΠΣ ο οποίος ήταν ο εκδικητικός και συνάμα ο πρωτεργάτης αυτής της κίνησης με την βοήθεια του μπαμπά του .Σήμερα έμαθα ότι στα ποδοσφαιρικά στέκια έχει την ονομασία πατριάρχης ευλογήσον πατριάρχη και εσύ θα τα πληρώσεις όλα έρχεται παρακαλώ θερμά κύριε κατσίκα να περάσει το σχόλιο μου ένας θερμός φίλαθλος της σελίδας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχα ειστε απλα για γελια σας καταλαβανε ολοι
    να δω τωρα τι θα κανετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υποτι Ανεύθυνοι...νομοταγείς της επόμενης ημέρας...υποτιμάτε τη νοημοσύνη των φιλάθλων και απαξιώνετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών...ψευτομαγκιές κατά την διάρκεια του αγώνα,παρακάλια,γλύψιμο,εκφοβισμός την επόμενη...ΑΕΙ ΣΑΠΕΡΑ ανεύθυνα ρεμάλια...παίζετε με την τύχη μιας ομάδας και το όραμα εκατοντάδων φιλάθλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.