Άνεστης Καραφουλίδης: Από προβληματισμό και απογοήτευση θα ήθελα τη γνώμη των φίλων του ποδοσφαίρου

Καλησπέρα στο "ματιές στα σπορ" και στους αναγνώστες τις σελίδας. 
Ονομάζομαι Ανέστης Καραφουλίδης. 
Σήμερα βρέθηκα στο γηπέδου της όμορφης Νεαπόλεως για το παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Ηρακλής Πτολεμαΐδας". 


Από προβληματισμό και απογοήτευση θα ήθελα τη γνώμη των φίλων του ποδοσφαίρου σχετικά με την γνώμη μου , η οποία παρατίθεται παρακάτω. Σήμερα λοιπόν ο διαιτητής της αναμέτρησης θεωρώ  κατάφερε να επιβεβαιώσει τη αντίληψη των περισσότερων σχετικά με το ποδόσφαιρο.

 Στο τέλος και μετά από επαναλαμβανόμενα λάθη ( κατ' ομολογία και των φιλάθλων της ομάδας του Βοΐου) κατάφερε να σταματήσει την προσπάθεια των νέων παιδιών που αποτελούν την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ( παιδιά 14-17) να τους στερήσει την νίκη . 

Σκέφτομαι λοιπόν ,αν δεν υπάρξει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός από τους άρχοντες της αναμέτρησης, πως αυτά τα παιδιά (και όχι μόνο αυτά ) ,θα αποτελέσουν το μέλλον της Ελλάδας στο άθλημα.

 Αν ο διαιτητής απαγορεύει σε αυτά τα παιδιά τη δίκαιη νίκη με αποφάσεις σαν την τελευταία του παιχνιδιού , στερώντας την ελπίδα όχι μόνο απ'αυτά , αλλά και από όλα τα άλλα που έρχονται, τότε τι; 
Τότε τι έρχεται; 
Τι ακολουθεί;. 
Δηλαδή το να δώσεις την ισοπαλία στους 33ρηδες κάνει το διαιτητή φίλο με κάποιους , αρεστό σε άλλους αδιαφορώντας για το μέλλον του αθλήματος .

Προς Θεού, δεν απαξιώνω την προσπάθεια των παικτών του Βοΐου. Το αθλητικό τους ήθος φαινόταν ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. 

Υπενθυμίζω όμως, πως ο επόπτης κουνούσε τη σημαία για φάουλ !!!
Αναρωτιέμαι λοιπόν, είναι τυχαίο που η χώρας βρίσκεται σε πολλά θέματα  πίσω  από αλλαγές ευρωπαϊκές; 
Και πάντα φταίνε γι' αυτό οι άλλοι; 
Εμείς ποτέ; 
Κρίμα γιατί τα παιδιά αυτά ,αύριο θα πάνε στο σχολείο και οι καθηγητές τους θα πρέπει να τους διδάξουν τη δικαιοσύνη και την επιβράβευση μέσα από την προσπάθεια. 

Το σεβασμό και την αξιοκρατία. 
Αλήθεια όμως, πώς αυτό μπορούν  να το κάνουν μετά τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή;; 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση
Καραφουλίδης Ανέστης
Πτολεμαΐδα.

Σχόλια