Σε άλλον ένα αγώνα ... ΝΙΚΗΤΗΣ ο Πολυνείκης !

Τέλος καλό όλα καλά για τον πυγμάχο Πολυνείκη Καλαμάρα.

Ο Πολυνείκης στην τελευταία του εμφάνιση στο Βελιγράδι στο διεθνές τουρνουά 57th Belgrade winner boxing, ναι μεν επικράτησε με 5-0 του Σέρβου Μιλάντιν Κόστιτς στην πρεμιέρα ωστόσο αποδείχθηκε πύρρειος η νίκη καθώς από τον πρώτο γύρο είχε πρόβλημα στο χέρι αλλά με την δύναμη ψυχής το ξεπέρασε.

Οι πόνοι αυτοί δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει,  αναχώρησε  άμεσα για την Ελλάδα.  
Μετά από εξετάσεις όπου υποβλήθηκε, αποφασίστηκε  χειρουργική επέμβαση η οποία πραγματοποιήθηκε  επιτυχώς από δύο αξιόλογους αθλίατρους.


Ο Πολυνείκης  μέσο της σελίδας του  στο Facebook ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν  για να βγει δυνατός από αυτή του τη δοκιμασία!  


Όλα πήγαν καλά η δοκιμασία τις εγχείρησης τελείωσε με παρά πολύ καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου ορθοπεδικό αθλητίατρο κ.Χρόνη Δρούγια και τον επίσης ορθοπεδικό αθλητίατρο κ. Μέλλο Θωμά και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την επιστημονική και πλήρως επαγγελματική φροντίδα που με παρείχαν. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία πυγμαχίας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Τσεβρενίδη Γιώργο για την αμέριστη συμπαράσταση του. 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την θετική ενέργεια σας τις ευχές σας και τα μηνύματά  σας από όλη την Ελλάδα ήσασταν δίπλα μου σε αυτήν μου την δοκιμασία και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω υγιείς δυνατότερος και αποτελεσματικότερος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 .

Μετά τη  μεγάλη εβδομάδα πάντα ακολουθεί η Ανάσταση!!!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !!!

Σχόλια