«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου


Μεγάλη απογοήτευση σκόρπισε στην πλατιά μάζα των φιλάθλων των Γρεβενών η εξέλιξη που έχουν τα playoff.


Ένας θεσμός που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την ΕΠΣ, χαιρετίστηκε από όλους ως καλοδεχούμενη καινοτομία, ωστόσο στην πράξη δείχνει δύσκολο να εφαρμοστεί, και σε κάθε περίπτωση έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό.

Το τελευταίο και πολύ σημαντικό πλήγμα που δέχτηκαν τα playoff ήταν η απόφαση του Κτηνοτροφικού Αστέρα να αποσυρθεί. Σίγουρα από την μια μεριά οι άνθρωποι της Καληράχης έχουν δίκιο υποστηρίζοντας ότι είναι πρακτικά αδύνατο να αντεπεξέλθει μια ερασιτεχνική ομάδα σε 3 αγώνες την εβδομάδα χωρίς απώλειες.

Κάτι άλλωστε που έχουν υποστηρίξει και άλλα σωματεία από την άλλη μεριά όμως εύλογα είναι τα ερωτήματα των φιλάθλων που συμφώνησαν εκ των προτέρων από το καλοκαίρι και κατόπιν δεν βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση μέσα από διάλογο ώστε να αποφευχθούν ακραίες αντιδράσεις.

Το μίνι πρωτάθλημα των playoff διακόπτεται αυτή την εβδομάδα καθώς το ενδιαφέρον έχει ο τελικός κυπέλλου στο ΔΑΚ το Σαββάτου ανάμεσα στα Γρεβενά Αεράτα και στην Σειρήνα.

Μπορεί τους δυο αντιπάλους να χωρίσει μια κατηγορία ωστόσο αναμένεται να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του κυπέλλου που αμφότεροι θέλουν για λόγους πρωτίστως γοήτρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 3 τελευταία χρόνια κυπελλούχοι αναδείχθησαν η ΑΕΠ Βατολάκκου 2016 και τα 2 επόμενα συνεχόμενα χρόνια ο Πυρσός 2017-2018. Ελπίδα όλων είναι να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση και μια γιορτή του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου.



Τέλος αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής για τον εκπρόσωπο του Νομού μας Γρεβενά Αεράτα, ο οποίος αποχαιρετά την κατηγορία χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης. Μια αγωνιστική περίοδος πραγματική Οδύσσεια για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, το μόνο κέρδος η εμπειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αγωνιστική δραστηριότητα των playoff θα συνεχιστεί την Μεγάλη Τετάρτη. Πλέον καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στο παιχνίδι του Πυρσού με την Σειρήνα την τελευταία αγωνιστική υπό την προϋπόθεση δυο διεκδικητές του τίτλου δεν θα έχουν απώλειες και θα λύσουν εκεί τις διαφορές τους.

Καραβάνι 200 και πλέον φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τα Γρεβενά θα βρεθούν στη στέψη του την Κυριακή 21 Απριλίου στην Τούμπα.


https://www.e-grevena.com 

Σχόλια