Ένσταση του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα - "Φτάνει πόνεσαν τα μάτια μας αγαπάμε την ομάδα μας αγαπάμε αυτό που κάνουμε ....!"

Σήμερα 9-4-2019 μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ. Σ καταθέσαμε ένσταση στην ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  για τον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο μας με την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινας.
Βασιζόμενοι στον ΚΑΠ και στο  άρθρο 14 παράγραφος 2. 

Ο λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, θέλουμε όμως να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ με την κίνηση μας αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΉ  συμπεριφορά του ιστορικού συλλόγου ΠΑΣ Φλώρινας που γυρίζει το ποδόσφαιρο του νόμου μας πολλά χρόνια πίσω καθώς ερχόμενοι στο γήπεδο μας με 12 φουσκωτούς με το πρόσχημα οτι ήθελαν να προφυλάξουν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδος τους δημιουργώντας έτσι ένταση στην διεξαγωγή του αγώνα χωρίς να υπάρχει λόγος. 

Και σε αυτό το σημείο ρωτάμε έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα να πειράξουμε κάποιον ποδοσφαιριστή και να απειληθεί η σωματική του υγεία;;;; 

Γιατί λοιπόν κύριοι να το έκανε ο κόσμος μας τώρα;;;;  

ο. Κύριος αυτός προκάλεσε την τύχη του μόνος του μοιράζοντας ειρωνεία στον πρόεδρο μας και στον κόσμο μας που ΔΉΘΕΝ τόσο αγάπησε. 

Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια σαν διοίκηση ότι έχουμε βοηθήσει να ανέβει το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον νομό μας. 

Με την ένσταση αυτή θέλουμε να αποδείξουμε στην διοίκηση τους ΠΑΣ και ειδικά στην διαιτητική τριάδα από την οποία έχουμε τρομερά παράπονα συμπεριφοράς ότι σαν Δ. Σ έχουμε και ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ .. 

Φτάνουν τα πισώπλατα χτυπήματα φτάνουν τα κρυφά τηλεφωνήματα φτάνουν τα 300 ευρώ σε άλλες ομάδες και τα φιλικά μεταξύ σας .. 

Τόσο καιρό δεν μιλάμε πρόεδρε σε αφήσαμε να κανεις το παιχνίδι σου αλλά φτάνει πονεσαν τα μάτια μας αγαπάμε την ομάδα μας αγαπάμε αυτό που κάνουμε παίξε μπαλίτσα μόνος σου όχι με την δική μας ομάδα πια...

Σχόλια

  1. Γιατί δεν αναφέρετε στην ανακοίνωση το υβριστικό πανό που είχατε στο γήπεδο και παρόλο την προειδοποίηση του διαιτητή το κατεβάσατε από την μια μεριά του γηπέδου και το πήγατε από την άλλη; Γιατί δεν αναφέρετε τα χυδαία υβριστικά συνθήματα που φώναζαν οι οπαδοί,τις πέτρες που πετούσαν στον πάγκο της ομάδας της Φλώρινας; Μάλλον ξεχνάτε και στο παρελθόν τα επεισόδια που έχουν γίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού που επιτρέψατε φιλάθλους να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον με τέτοιες πρακτικές εσείς πάτε το ποδόσφαιρο του νόμου εκατό χρόνια πίσω και όχι τα υπόλοιπα σωματεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν προκάλεσαν γράφουν....χαχαχαχ....τους μέτρησαν τους φουσκωτους;;;; χαχαχαχα....εγώ φίλαθλος ήμουν ρε παιδιά κ στα καφενεία και παντού σχολίαζαν ότι τον περιμένει όλο το χωριό και μην πω και τα άλλα...οτι θα του σπάσουν τα σαγόνια ..και τώρα το παίζουν κύριοι...φτανει χασατε τέλος...έφυγε και το παιδί καλά έκανε....τόσοι έφυγαν αυτός σας ετσουξε τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαυτό και άξιζε να είναι πρωταθλήτρια η ομάδα της ΕΛΛΑΣ άνω καλλινικης... Αλλά οι άλλοι είναι ομάδα πόλης.... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφέρεστε σε φιλικά παιχνίδια για 300 ευρο ενώ εσείς είστε αυτοί που τα κάνατε κάθε χρόνο με τρανο παράδειγμα το φιλικό που παίξατε πέρσυ στην Βεύη και δίνατε λεφτά σε άλλες ομάδες για να χτυπήσουν τους ανταγωνιστές σας είστε τουλάχιστον εμετεκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα δικά τους σορτσάκια δεν είχαν νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αγιος έχει κόσμο και ανέβασε και ένα πανό η φλωρινα με 15000 κόσμο. Δεν έχει στα ματς ούτε 10 άτομα επειδή ο κόσμος έχει φάει στην μάπα τόσα. Χρόνια Βασιλείου ουλιαρη Παπαθανασίου και. Σία.
    Καφενειο.
    Οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει. Κάτι σωστό τα τελευταία χρόνια ερμης αμυνταιου και μακεδονικός Αγίου παντελεημονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πιστεύω ότι ο πας φλωρινα θα ζήσει μεγάλες στιγμές στο μέλλον, έχει έτοιμη ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες,, φοβερό πρόεδρο με πολλά λεφτα και κάνει κάποιες φορές σπατάλες χωρίς λογο, προπονητικο team ισάξιο super leauge και πολύ κόσμο από πίσω που γεμίζει κάθε Κυριακή το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αλλοι βγαζουν ανακοινωσεις για το τοπικο.. Τενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή είναι η χτεσινή σας ανακοίνωση Κοι του Μακεδονικόυ? Σωστά Ματιές στα SPOR! Σας προκαλώ στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να μην αλλάξετε το κείμενο σας για ευνόητους λόγους για να μην φανείτε και αναξιόπιστοι στο κοινό σας. Γιατί σήμερα στη σελίδα σας στο FB Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα Κοι της Δκσης διαφοροποιήσατε το αρχικό σας κείμενο και διαγράψατε αυτά τα περί 300 ευρώ? Απλά γιατί ψεύδεστε! Το κείμενο μια σκέτη απατεωνιά. Είστε σε τρικυμία και σύγχυση!Είστε απλά τραγικοί και τα κάνετε όλα αυτά για να σώσετε την χαμένη και φέτος παρτίδα.Καλή χώνεψη σας εύχομαι και Καλή επιτυχία στον Μελιτέα Μελίτης!Περιμένω να δω την αντίδραση της εκεί αρμόδιας ΕΠΣ Φλώρινας για τα όσα αρχικά αναφέρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεσα στον Αίαντα ποιος πλήρωσε την διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.