Playoffs Β' ΕΚΑΣΔΥΜ - 3η αγωνιστική: Φοίνικας Πτολεμαΐδας - Δύναμις Κοζάνης 76-47!!!

Η ομάδα  του Φοίνικα Πτολεμαΐδας,  βρίσκει τρόπους στα τελευταία παιχνίδια να ξεπερνάει απουσίες και τραυματισμούς, παίρνοντας το μάξιμουμ από όλους τους παίκτες της 12αδας.
Με ηγέτη τον Ιωσήφ και συμπαραστάτη τον Καρεπίδη το σκορ έφυγε από το πρώτο δεκάλεπτο σε διψήφια διαφορά, η οποία κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα λόγω καλής αμυντικής επίδοσης και των υπολοίπων που βρίσκονταν στο παρκέ. 



Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Πτολεμαΐδας είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά, λόγω του  διπλού των Σερβίων στην Φλώρινα και της αναβολής του αγώνα στη Κοζάνη.

Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος. 

Την 4η αγωνιστική φιλοξενούμαστε στη δυνατή έδρα των Σερβίων.

Καλό το διαιτητικό δίδυμο Σταμπούλη - Γλούφτση. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο ΔΑΚ. 

Δεκάλεπτα : 23-11, 15-8, 25-10, 13-18

Φοίνικας Πτολεμαΐδας : (Κυρκοπουλου) Τσολακης Χρ. 4, Παπουτσακης, Μπιγγας 15(3), Κρανιωτάκης, Ιωσήφ 28 (4), Πανίδης, Καρεπίδης 24 (1), Καλαιτζόπουλος 5(1)

Δύναμις Κοζάνης : (Τολικας) Μουστακατος, Καραμαρκος 5, Τολικας 10, Μυρωνιδης 2, Βλαχόπουλος 17(1), Γεωργαρας 4, Καπλανογλου 7, Τσαμουρτζής 2

3η Αγωνιστική
Φοίνικας Πτολεμαΐδας - Δύναμις Κοζάνης 76-49
Αμύντας Σκοπιάς - Αναγέννηση Σερβίων 72-73
Φοίνιξ Κοζάνης - Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (αναβολή) 

Φοίνικας Πτολεμαΐδας

Σχόλια

  1. Κατανσκι και Τ-Προ είναι οι πιο όμορφοι. Να παίζουν περισσότερο. Δεν σας αρέσει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.