Μπαράζ Ανόδου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης: Βέρμιο Καρυοχωρίου – ΑΣ Βελβεντό 5-3 (κ.α. & παράταση 2-2) - Στις φλόγες το Καρυοχώρι! | φωτο - βίντεο

Με ήρωα τον Τάσιου που απέκρουσε τρία πέναλτι το Βέρμιο πανηγυρίζει την άνοδο στην Α κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.




Κανονικός  Αγώνας  του μπαράζ ανόδου 2-2. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα.








Στα πέναλτι 3-1  το Καρυοχώρι δια χειρός Κώστα Τάσιου.
Τελικό σκορ Βέρμιο Καρουχωρίου - ΑΣ Βελβεντό 5-3
Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στο Λιάπειο  αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής που έχουν Βέρμιο Καρυοχωρίου και ΑΣ Βελβεντού.

 Νεύρα ένταση, δύο κόκκινες (μια για κάθε ομάδα ) δύο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα) 4 γκολ (δύο για κάθε ομάδα ) παράταση πέναλτι και παράπονα εκατέρωθεν συνθέτουν το παζλ  του αγώνα που αν μη τι άλλο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που  τον παρακολούθησαν.

Το Βελβεντό προηγήθηκε 0-1   μόλις στο 1' με τον Ευαγγελόπουλο για να ισοφαρίσει σε 1-1 το Καρυοχώρι στο 9' με τον Τζενόλι.

Στο 47' το Καρυοχώρι θα πάρει προβάδισμα στο σκορ 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουσανίδη.
Το πέναλτι κέρδισε ο Τζενόλι.

Σειρά των τυπικά φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι με τον Μπαλάνη και με τον Ελευθεριάδη εκτελεστή ισοφάρισαν σε 2-2.

Το Βελβεντό διαμαρτυρήθηκε για μια περίπτωση ενός ακόμη πέναλτι  που δε του δόθηκε αλλά και για την αυστηρότητα του πέναλτι με το οποίο δέχθηκε το γκολ που το έφερε πίσω στο σκορ  στο 61'.

 Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκίκας.
Το Καρυοχώρι διαμαρτυρήθηκε κι αυτό με τη σειρά του για την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Χαραλαμπίδη Αμβ. στο 13'

Δοκάρι είχε το Βελβεντό με τον Μπαλάνη στο 19'
Ευκαιρίες για γκολ  είχε  το Καρυοχώρι  με τον Μούκα, τον  Τσεμπερλίδη και τον Τζενόλι ενώ το Βελβεντό με τον Κουτζιακουτζίδη και τον Μπαλάνη.
Η παράταση έληξε με το σκορ της κανονικής περιόδου 2-2 να μην αλλάζει και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Διαδικασία των πέναλτι
Ελευθεριάδης για το Βελβεντό αποκρούει ο Τάσιου.
Σουσανίδης για το Καρυοχώρι 1-0
Μπάκανος για το Βελβεντό αποκρούει και πάλι ο Τάσιου.
Βερύκοκος για το Καρυοχώρι 2-0
Τέτος για το Βελβεντό 2-1
Ιωσηφίδης για το Καρυοχώρι 3-1
Μπαλάνης για το Βελβεντό και πάλι ο Τάσιου λέει όχι και δίνει την άνοδο στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς συμπαικτών παραγόντων και φιλάθλων .
Το Βέρμιο Καρυοχωρίου  επιστρέφει και πάλι στην Α' κατηγορία


Βέρμιο Καρυοχωρίου (Κοτζαφίλιος): Τάσιου, Ιωσηφίδης Αν, Σουσανίδης, Μούκας, Χαραλαμπίδης Χρ., Μεντεσίδης, Τσεμπερλίδης, Χαραλαμπίδης Αμ., Τσάκος (66’ Ιωσιφίδης A.), Βερύκοκος, Τζενόλι (118’) .


ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Γρηγοριάδης, Τσιάμης, Σακελάρης, Γκίκας, Μπαλάνης, Τέτος, Κουτζιακουτζίδης (54’ Ελευθεριάδης), Μπάκανος, Ευαγγελόπουλος (71’ Μήρος), Διβηκέλης, Χατζάνας.


Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί:  Βογδόπουλος, Τζιουβάρας




Σχόλια

  1. Αυτός ο διαιτητής νομίζω μπορούσε να κάνει το παιχνίδι μπουρλότο.Πολλα λαθοι.δεν μπορεί ακόμη να διαιτητευσει τέτοιους αγώνες άσχετα που τον αβανταρουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.