Η ΑΕΠ Κοζάνης συγχαίρει τους παίκτες και ευχαριστεί τους φιλάθλους της και τους χορηγούς της



Τελείωσε η αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά που βρίσκει την ΑΕΠ, να ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην Γ' εθνική κατηγορία.


Γι’ αυτή την επιτυχία συγχαίρουμε τους παίκτες μας, αυτούς τους εξαιρετικούς αθλητές, που με την αγωνιστικότητα, την συνέπεια και κυρίως το ήθος τους, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή.

Παιδιά σας ευχαριστούμε, ήσασταν όλοι υπέροχοι.
Ευχαριστούμε επίσης τους προπονητές της ομάδας, Νικόλαο Κατακαλίδη και Δημήτριο Κοτταρίδη για την άψογη συνεργασία.

Κυρίως όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που κάνοντας πράξη το σύνθημα : "ΑΕΠ με χιόνια και βροχές, ΑΕΠ στις δύσκολες στιγμές, σ ακολουθώ και τραγουδώ, ΑΕΠαρα σ αγαπώ" στάθηκαν άοκνοι αρωγοί και συμπαραστάτες.
 Ακόμη και όταν πέρυσι η ομάδα υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα, αυτός ο υπέροχος κόσμος έμεινε συνεπής κ αμετακίνητος αποδεικνύοντας ότι, δεν έχει σημασία η "Ιθάκη" αλλά το "ταξίδι"

Οι ιαχές των φιλάθλων κάτω από τους ρυθμικούς ήχους του ταμπούρλου - που απετέλεσε το σήμα κατατεθέν και την ψυχή της ομάδας- συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία νίκης.
Για την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ΑΕΠ είναι η μόνη ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη της Κοζάνης στις εθνικές κατηγορίες.

 Γι’ αυτό θεωρούμε αυτονόητο ο Δήμος Κοζάνης να την αντιμετωπίσει ανάλογα. Είμαστε σίγουροι, ότι η συνεργασία μας με το Δήμο θα είναι άψογη και φαινόμενα όπως, το να βρίσκουμε τα αποδυτήρια του γηπέδου κλειδωμένα, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Το ΔΣ της ΑΕΠ καλεί όλους σ ένα πανποντιακό προσκλητήριο. Χρειαζόμαστε όλοι. Δεν περισσεύει κανείς.

Η ΑΕΠ στηρίζεται στους φιλάθλους της
Η ΑΕΠ υπάρχει για τους φιλάθλους της.
Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά.




Σχόλια

  1. Η ΑΕΠ Καραγιαννιων ΔΕΝ εκπροσωπει την πολη της Κοζανης. Παλι τα ιδια αρχισατε. Δεν βαλατε μυαλο απο την τελευταια φορα. ΔΕΝ ειστε η ΑΕΠ Κοζανης και αυτο φαινεται απο τα επισημα χαρτια της ΕΠΟ και της ΕΠΣ. Καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποτέ φίλε μου τα επίσημα χαρτιά της Επο δείχνουν ποιες περιοχές εκπροσωπούν οι ομάδες

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε, η Αθλητική Ένωση Ποντίων Καραγιαννίων με διακριτικό τίτλο (ΑΕΠ) έτσι γράφει στο Καταστατικό (Τα Καραγιάννια είναι περιοχή στο Δήμο Κοζάνης, πηγή Βικιπαίδεια), εκπροσωπεί αυτήν την στιγμή που μιλάμε τον δήμο Κοζάνης στην Γ’ Εθνική, είναι καμία άλλη ομάδα και δεν το ξέρουμε; Το αν είσαι εσύ ΚΟΖΑΝΗ ή Μακεδονικός ή Άργιλος ή Κλείτος ή Δρέπανο κτλ δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι ΑΕΠ ή ΑΕΠ Καραγιαννίων, όλες όμως οι παραπάνω ομάδες ανήκουν στον Δήμο Κοζάνης.
      Η Αθλητική Ένωση Ποντίων Καραγιαννίων είναι ομάδα του Δήμου Κοζάνης με έδρα το ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, δεν είναι όμως κανένας υποχρεωμένος να την στηρίζει εάν δεν το θέλει. Η παλιά Αθλητική Ένωση Ποντίων Κοζάνης (τότε ο δήμος Κοζάνης ήταν μόνο η πόλη) είναι ένα νεκρό καταστατικό (με μεγάλη ιστορία) το οποίο κάποιοι θέλουν να το κρατούν στα χέρια τους χωρίς να κάνουν τίποτα γι’ αυτό, δεν θα επεκταθώ περισσότερο σ’ αυτό γιατί κριμένος πίσω από την ανωνυμία θα θίξω πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλαρακι για διαβασε λιγο την ανακοινωση σας: "Για την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ΑΕΠ είναι η μόνη ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη της Κοζάνης στις εθνικές κατηγορίες."
      Εσεις οι ιδιοι λετε οτι εκπροσωπειτε την πολη της Κοζανης. Απο που κι ως που εκπροσωπειτε την πολη; Ειστε ομαδα της πολης της Κοζανης; Αλλο ο Δημος κι αλλο η πολη.

      Διαγραφή
  2. ΑΕΠ Κοζάνης ή ΑΕΠ καραγιαννιων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Πόλη ρε. Ποιός τα γράφει αυτά. Ελεος. Την ΑΕΠ την ανέβασαν κατηγορία οι κάτοικοι των Καραγιαννίων πληρώνοντας από το υστέρημα τους εισητήριο και δίνοντας παρουσία κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Ποιά πόλη!!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΕΠ ταρλαγανιων πρέπει να λέγεστε κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια Πόλη ρε. Ποιός τα γράφει αυτά. Ελεος. Την ΑΕΠ την ανέβασαν κατηγορία οι κάτοικοι των Καραγιαννίων πληρώνοντας από το υστέρημα τους ειςιτήριο και δίνοντας παρουσία κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Ποιά πόλη!!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις να διαβάζεις; Διάβασε τις τελευταίες τρεις γραμμές…
      Η ΑΕΠ στηρίζεται στους φιλάθλους της
      Η ΑΕΠ υπάρχει για τους φιλάθλους της.
      Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

      Διαγραφή
  6. Ας Ω χωρίον να πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πόνος θα περάσει κάποτε υπομονή η αεπαρα είναι η καλύτερη ομάδα του νόμου αντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην τέταρτη τάξη θα παίξουν από του χρόνου όχι στην τρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.