Τα όνειρα είναι για τους Αθλητές ... και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν!!!


☆☆☆ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ☆☆☆
●ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ●
☆ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ - ΑΝΔΡΩΝ ☆
●ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ●
☆ΜΊΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ☆

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό, που έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας απο της 15 '19 Μαΐου του 2019 .

Από την πόλη της Κοζάνης και τον Σύλλογό μας συμμετείχε ο Αθλητής και μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην Ολυμπιακή Κατηγορία των-80 kg Απόστολος Τεληκωστόγλου .

Έπειτα από 6 αγώνες με 1) Κύπρο 2) Ανδόρα 3) Νορβηγία 4) Ιταλία 5) Σάν δομένικο 6) Αζερμπαϊτζάν , κατάφερε να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας τού, με πρώτο τον Ιρανό Δις παγκόσμιο πρωτάθλητη και Χάλκινο Ολυμπιονίκη MILAD BEIGI HARCHEGANI ...που αγωνίζεται με τα χρώματα τού Αζερμπαϊτζάν..


Ένα μετάλλιο το μοναδικό για το χρώμα του στην Ιστορία της χώρας μας στους Άνδρες , και μάλιστα σε μια από τις δυσκολότερες Ολυμπιακές κατηγορίες των -80 kg .

Καθ'όλη τη διάρκεια των αγώνων παρόν ο Δάσκαλος τού Κύριος Αλμασίδης Χρήστος με την σύζυγό του Διεθνής Διαιτητής και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος , η οποία καλεσμένη τής παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να διαιτητεύσει στην διοργάνωση. 



Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ και Δάσκαλος του αθλητή μας είπε, είμαι πολύ χαρούμενος για την διάκριση τού Αποστόλη ,διότι γίνεται σε μια Κομβική χρονική στιγμή λόγο τής Προολυμπιακής χρονιάς , Και έχει μεγάλη σημασία η βαθμολογία για τον αθλητή μας. 

Εν όψει των προτεινόμενων αθλητών για την Ολυμπιακή ομάδα από την Ομοσπονδία μάς. Επίσης είναι μια δικαίωση για όλους μας και για τον καθένα χωριστά που κυνηγάει το Όνειρο του , Και μπορεί αυτή η διάκρισή να αποτελέσει έμπνευση γία πολλούς αθλητές στον σύλλογο αλλά και στην Χώρα μας ,όπως έγινε στο παρελθόν με τις μεγάλες διακρίσεις των Ολυμπιονικών μας .

Θα ήθελα να Συγχαρώ τον Αθλητή μάς για την μεγάλη τού επιτυχία, και να ευχαριστήσω Δημόσια την οικογένεια μού για την κατανόηση και στήριξη σε αυτή την δύσκολη διαδρομή. Τούς συνεργάτες μού , στόν σύλλογο , τους διακεκριμένους αθλητές μου Διάφα Αργύρη πρωταθλητή Ευρώπης Γυμναστή , Μεχτεριδη Στέλιο Φυσιοθεραπευτή , Πατία Παρμενίων Γιατρό , Παύλο Θωμά Οδοντίατρο. 

Επίσης προσωπικά Ευχαριστώ τον φίλο και προπονητή της Εθνικης μάς ομάδας Εφραιμίδη Παντελή πού είχε την ευθύνη της καθοδήγησης και στους 6 Αγώνες του Παγκόσμιου τούς δυο φίλους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας Κυρίους Ζινέλη Θόδωρο και Μαμέκα Γιάννη για την υποστήριξη μαζί με τούς υπόλοιπους αθλητές της ομαδας μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φίλο και Πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Κύριο Μανώλη Χρήστο για την μέχρι τώρα στήριξη τού αθλητή μας αλλά και των υπολοίπων επίλεκτων αθλητών  της ΈΝΩΣΗΣ!!! Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Κύριο Θωμαΐδη Νίκο για το ενδιαφέρον τού κατά την διάρκεια των αγώνων !!!!

 Κλείνοντας Ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές Κύριους Παϊταρίδη Νίκο , Και Κατίδη Γιάννη για την συμπαράσταση καθώς και όλους τούς Έλληνες πού έδωσαν το παρόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει και να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στην Ολυμπιάδα του 2020 Στην ΙΑΠΩΝΙΑ !!!!!!

Το Δ.Σ.του Συλλόγου Συγχαίρει τον Αθλητή τού για την Διάκριση του !!! Τούς Προπονητές τής Εθνικής μας ομάδας , και την Ομοσπονδία για τις Δύο Επιτυχίες πού δείχνουν ότι το Ελληνικό Ταεκβοντο έχει Παρελθόν Παρόν και Μέλλον !!!!









Σχόλια