Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα διεξήχθη το τελευταίο επίσημο φετινό παιχνίδι της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Γρεβενών, Σειρήνας, συνοδευόμενο και από την απονομή του κυπέλλου για τον τίτλο

ΝΕΟΧΩΡΙ-ΣΕΙΡΗΝΑ 2-5: Αποθέωση για τους πρωταθλητές ήταν η χθεσινή αναμέτρηση, μαζί με τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Το ματς έγινε στο γήπεδο της Σειρήνας, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, που ήρθαν για να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές και να γλεντήσουν για την επιτυχία, οι παίκτες του Νίκου Τόλη έκλεισαν με θριαμβευτικό τρόπο την επιτυχημένη χρονιά, προσφέροντας γκολ και θέαμα. 

Το Νεοχώρι από τη μεριά του αγωνίστηκε επίσης ελεύθερα, συνεισφέροντας στη διεξαγωγή ενός κατά διαστήματα πολύ καλού ποιοτικά αγώνα. Στο 12΄ ο Ευαγγελόπουλος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρήστος Καραγιάννης πέτυχε το 1-0. Στο 14΄ και στο 20΄ ο Ευθύμης Ασλανίδης ανέτρεψε το σκορ με δύο προσωπικά τέρματα (1-2). 

Στο 35΄ ο Ηλίας Τσιάρας πέτυχε το 1-3, πέντε λεπτά αργότερα ο Χρήστος Καραγιάννης μείωσε (2-3). Στο 43΄ ο Μπόζιαρης είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 55΄ ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας όμως την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 60΄ ήρθε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ηλία Τσιάρα (2-4) και στο 80΄ ο Παναγιώτης Μπόζιαρης «έκλεισε» το σκορ. 

Διαιτητής: Τσακστάρας (Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος).

ΝΕΟΧΩΡΙ: Ντάγκας, Χαντάβας, Β. Καφετζής, Καλαϊτζίδης, Ευαγγελόπουλος, Παπατσάνης, Σιόλας, Κύρου, Καραγιάννης, Δημόπουλος.
ΣΕΙΡΗΝΑ: Κυρατλίδης (70΄ Ελευθεριάδης), Κ. Παπαδόπουλος, Φαρμάκης (80΄ Συμεωνίδης), Λιούρας, Μπόζιαρης, Τσιάρας (63΄ Παπανικολάου), Ασλανίδης, Φούντογλου, Μπρούφας, Γ. Παπαδόπουλος.
Η κοινή
προσήλωση
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και η επιτυχία της Σειρήνας έρχεται να επισφραγίσει την προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές εδώ και τρία χρόνια. Δίνοντας βαρύτητα στην οργάνωση, οι παράγοντες της Σειρήνας φρόντισαν για τη δημιουργία άριστων αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και τη δημιουργία ισχυρού συνόλου, σε συνδυασμό και με τις ακαδημίες. Παράλληλα, ο προπονητής Νίκος Τόλης με τη δουλειά μέσα στο γήπεδο, έχει τεράστια συμβολή για ένα σύνολο που ανταπεξήλθε σε συνθήκες πρωταθλητισμού, έχοντας μάλιστα φέτος ως κύριο αντίπαλο τον ιστορικό Πυρσό. «Κλειδί» της επιτυχίας το ενωτικό κλίμα και η προσήλωση όλων στον κοινό στόχο. Χθες όλοι γλέντησαν δικαιολογημένα με την ψυχή τους και από σήμερα αρχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδια για τη νέα χρονιά. Η Σειρήνα θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Γρεβενών στη Γ΄ εθνική και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες μέσα από την καλή πορεία και στο νέο πρωτάθλημα.  
«Επιτυχημένη
πρωτοβουλία»
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, παραβρέθηκε στην απονομή του πρωταθλήματος στη Σειρήνα και μετά τον αγώνα, έκανε απολογισμό του φετινού πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως η φετινή πρωτοβουλία με τη διεξαγωγή πλέι οφ ήταν επιτυχημένη, καθώς με τον τρόπο αυτόν έγινε ένας τρίτος «γύρος» μεταξύ των κατά τεκμήριο καλύτερων ομάδων. Οι αγώνες πήγαν καλά και όλα κρίθηκαν στην προτελευταία αγωνιστική, με την άνοδο της Σειρήνας. Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές και εύχομαι και στη νέα κατηγορία να έχουν ανάλογες επιτυχίες».
 www.e-grevena.com 

Σχόλια