Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φ.Σ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ για την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία - Φιέστα


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φ.Σ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ  μετά και την επιτυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί αρχικά το τεχνικό επιτελείο προπονητή Γιάννη Κουλίδη και τον γυμναστή Τέλη Καλπακίδη  καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που μετά από συνεχή προσπάθεια η οποία στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς εντός γηπέδου, χάρισαν στην ομάδα αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Ευχαριστούμε επίσης τους φιλάθλους της ομάδας, γονείς και παιδιά της ακαδημίας που χειροκρότησαν και υποστήριξαν με την δύναμη της φωνής τους την ομάδα, πιστεύοντας στο «όνειρο» της διοίκησης που είναι η κατάκτηση των κατηγοριών για την απόλυτη επιστροφή .

Τέλος ευχαριστούμε τις αντίπαλες ομάδες τη διοργανώτρια αρχή τους διαιτητές  που συνετέλεσαν να διεξαχθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε ότι καλλίτερο. 
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον για την ομάδα μας.


Σχόλια

  1. Ποιος Τέλης αυτός βρίζει τ παιδάκια μέσα στ γήπεδο και αντιπάλων είναι παράδειγμα προς αποφυγήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε κ στο Αιμίλιος Θεοφανιδης... Αντε εκεί στο γηπεδάκι σας!!! Αυτός ο κουλιδης ακόμη να το καταλάβει ότι η ομάδα που έχει δεν έχει καμία σχέση με τον εορδαικο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάσανε από τ ακρίτες και δεν άφησαν τ παιδιά να κάνουν μπάνιο ποιος ο τελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμια σχέση με τον Εορδαικο που γνωρίσαμε...σε ήθος και υφος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.