Αλλαγή μπασκετικής στέγης για τον Γιάννη Μήτσιαλο


 
Προπονητής  του   Α.Σ. Φοίνικας Κοζάνης θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μήτσιαλος, με το σύλλογο  να ανακοινώνει την απόκτησή του.


Η ανακοίνωση
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίνικας Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μήτσιαλο Γιάννη για την θέση του αντρικού τμήματος αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Ο κύριος Μήτσιαλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα προπονητική καλαθοσφαίρισης. Ο Μήτσιαλος ξεκίνησε την προπονητική το 2001 από την Θεσσαλονίκη και τις ακαδημίες του Μ.Αλεξανδρου. Συνέχισε στον Αγ. Δημήτριο Θεσσαλονίκης και το 2004 εντάχθηκε στο τεχνικό team του Μακεδονικού Κοζάνης. Από το 2005 και τα περισσότερα χρόνια ήταν προπονητής στον Λασσάνη Κοζάνης όπου κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ανδρών, ένα πρωτάθλημα Γυναικών, πρωτάθλημα παίδων και εφήβων. Επίσης η ομάδα ήταν συνεχώς στην πρώτη τριάδα της Α' ΕΚΑΣΔΥΜ ανδρών . Έχει υπάρξει προπονητής στον ιστορικό Εθνικό Κοζάνης, και επίσης στο team του Ηρακλή Κοζάνης που κέρδισε την άνοδο στη Β εθνική ανδρών. Έχει διατελέσει επίσης προπονητής ακαδημιών τόσο στον Μακεδονικό Κοζάνης όσο και στον Λασσάνη Κοζάνης.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αρχή με πολλές επιτυχίες.

Σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για ακόμα 2 προπονητές αλλά και για ανανεώσεις και μεταγραφές παιχτών.




Σχόλια