Ξεκίνησε χθες Κυριακή 28 Ιουλίου με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του ΦΣ Εορδαϊκός για τη νέα σεζόν 2019 – 2020| φωτο

Ξεκίνησε χθες Κυριακή 28 Ιουλίου με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του ΦΣ Εορδαϊκός για τη νέα σεζόν 2019 – 2020.

Μια σεζόν που θα βρει την Πτολεμαϊδιώτικη ομάδα στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. 
Στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας όπου έγινε η πρώτη συνάντηση παλιών και νέων παικτών παραβρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος και το προπονητικό team. 
Βέβαια η διοίκηση συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και δυνατή στο νέο πρωτάθλημα. 









φωτο:
Eordaikos Club

Σχόλια

  1. Καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα της πόλης μας...ενα Μπραβο στην νεα διοίκηση για τον αγώνα που έχει να κάνει...το μόνο που μένει ειναι να το δουμε στην πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε παίχτες δικά μας παιδιά δεν πάμε πουθενά με αυτούς που γράφετε θέλουμε παίχτες έμπειρους η Α'κατηγορια είναι πολύ δύσκολη Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ πρεπει να είναι δυνατός ΠΑΡΉΣ CLUB ΕΟΡ ΓΕΡΆ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΞΑΝΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρη μεγάλε οπαδέ της ομάδας της πόλης μας, πάρε παίκτες και κάνε τους δώρο στην ομάδα που αγαπάς. Αλλιώς παίξε στο playstation και φτιάξε την ομάδα των εκατομμυρίων που θέλεις. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται για μία χρονιά ούτε σε μία χρονιά προκειμένου να ικανοποιηθούν 10-20 φίλαθλοι όπως εσύ, αλλά αυτό θα γίνει με τα δικά μας παιδιά ώστε να δημιουργηθούν σωστές και γερές βάσεις και σε 3-5 χρόνια να έρθει και η άνοδος.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά γιατί δεν περνούν τα δικά μας παιδιά και να προσθέσουν και εμπειρία και θα δούμε όλοι τι ομάδα θα έχουμε. Όπως λεείπε και ο φίλος πιο πάνω σε 3 5 χρονάκια θα έρθουν η χαρές. ...ναι νέα παιδί αλλά θέλει και εμπειρία ποιότητα αυτήν την στιγμή τι να το κάνω κ.κουλιδη κ.Κωνσταντινιδη αν έχετε μίκρους η ομάδα θέλει ΈΜΠΕΙΡΟΥΣ. ...ΦΙΛΟΣ ΕΟΡ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.