Ο Γιάννης Σαμάρας νέος κόουτς της ΑΠΒ

Και το όνομα αυτού .. Γιάννης Σαμαράς ο νέος προπονητής της Ακαδημίας Βοΐου "Η Ένωση". Πρόκειται για νεαρό, φιλόδοξο και ιδιαίτερα αξιόλογο προπονητή με πλούσιο βιογραφικό.

η Ανακοίνωση της ομάδας 
Έχοντας ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αθλητικής περιόδου, η Διοίκηση της Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου Βοΐου ‘Η Ένωση’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας  με τον προπονητή Σαμαρά Γιάννη. 


Ο 36 χρόνος τεχνικός με καταγωγή από τα Γρεβενά, έχει διατελέσει ως προπονητής στους πάγκους των Γρεβενών Αεράτα , Πυρσό Γρεβενών, ΑΕΠ Καραγιαννίων και Μακεδονικό Φούφα παρουσιάζοντας σημαντικό έργο και επιτυχίες. 



Σε μια σύντομη δήλωσή  ο Γιάννης Σαμαράς  μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις του λέγοντας:  ‘ Στόχος θα αποτελέσει η καλή πορεία της ομάδας και γιατί όχι και η κατάκτηση τίτλου.’

Καλώς ορίζουμε τον κ. Σαμαρά στην οικογένεια της Α.Π.Β. 
Του ευχόμαστε καλή  δουλειά με επιτυχίες  έχοντας τη βεβαιότητα για μια δημιουργική και επιτυχημένη νέα αθλητική σεζόν !  
 Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...!!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ Α.Π.Β..!! 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠ..ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..!!! ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.