Εορδαϊκός: Γενική Συνέλευση - Νέος πρόεδρος ο κ Στέφανος Κωνσταντινίδης Πρωταρχικός στόχος η ενίσχυση της ομάδας και η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο


Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15/7, η Γενική Συνέλευση του Εορδαϊκού.  Το παρόν έδωσαν οι Στέφανος Κωνσταντινίδης , Παύλος Λαζαρίδης, Θόδωρος Ξινός, Δημήτρης Μπίκος, Χρήστος Σωτηριάδης και Νίκος Λυσαρίδης.

Πολύ μικρή η παρουσία του κόσμου κάτι που σχολιάστηκε  από τον κ. Παύλο Λαζαρίδη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτό που πρέπει να μπει ως  προτεραιότητα είναι να πείσουμε τον κόσμο ότι κάτι αλλάζει στον Εορδαϊκό. 

 Όλοι συμφώνησαν ότι ο Εορδαϊκός είναι η μεγάλη ομάδα της Εορδαίας και πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου αφού μπουν και οι σωστές βάσεις, να επανέλθει στις υψηλές κατηγορίες.

Επίσης  η απόφαση που πάρθηκε είναι πως ο Εορδαϊκός  θα γυρίσει στη φυσική του έδρα που είναι το ΔΑΚ Πτολεμαΐδας

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το νέο Δ.Σ
Πρόεδρος: Κωνσταντινίδης Στέφανος
Αντιπρόεδρος Α΄: Ξινός Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Β΄ : Μπίκος Δημήτρης
Γενικός Γραμματέας: Καραδήμος Δημήτριος
Ταμίας: Κακουλίδης Θεόδωρος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Λαζαρίδης Παύλος
Γενικός Αρχηγός: Κιοσκερίδης Αθανάσιος
Μέλη: Ανδρεάδης Μάκης, Καρακασίδης Δημήτριος, Λυσαρίδης Νικόλαος, Μανώλας Γεώργιος, Μωυσιάδης Γεώργιος , Σαββίδης Δημήτριος , Σωτηριάδης Χρήστος, Τσισμαλίδης Γεώργιος, Φουστέρης Νικόλαος.

Vicky Gewrgiou

Σχόλια

  1. πόσες φορές τα ακούσαμε αυτά... ο κόσμος δε σηκώνεται από τον καναπέ του γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που έζησαν τα μεγαλεία της δεκαετίας τέλη 80 -αρχές 90 και οι νέοι δεν είχαν ποτέ ομάδα στην πόλη να υποστηρίξουν κι αν είχαν ήταν απαξιωμένη,οπότε μία από τα ίδια όπως τα "νέα" ξεκινήματα του 2007 και του 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούς για στόχους πρωταθλήματος η οποία για να γίνει πρέπει να πάρει η ομάδα αδιάφορους μισθοφόρους και να ματώσουν οι 2-3 παράγοντες χωρίς κανένα νόημα και αποτέλεσμα. Κανονικά θα πρέπει να μιλάνε για 5ετή - 7ετή στόχο πρωταθλήματος που θα έχει ως βάση αθλητές των ακαδημιών, να οργανωθούν σωστά οι ακαδημίες με μορφωμένους γυμναστές, προπονητές και εργοφυσιολόγους από πανεπιστήμια με ανάλογες ειδικότητες, βασιζόμενοι σε σύγχρονες και όχι απαρχαιωμένες μεθόδους, να οργανωθούν τα γήπεδα, το τμήμα scouting το οποίο θα μαζέψει όλα τα ταλέντα της περιοχής και ας αφήσει ο Παύλος τα πρωταθλήματα. Είδαμε και την ομάδα του Αμυνταίου πριν λίγους μήνες όπου ο ίδιος ήταν πρόεδρος.
    Με λίγα χρήματα ο κόσμος θα αγαπήσει την ομάδα, οι παράγοντες δεν θα καταστραφούν οικονομικά χωρίς λόγο και θα παραχθεί έργο για τον αθλητισμό της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ποιος Εορδαϊκός είναι αυτός; Ο παλιός των δεκαετιών 80-90, ο Εορδαϊκός 2007 ή ο Εορδαϊκός του Λιάμη; Έχουν χάσει τη μπάλα μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το Φούφα γιατί τον παρακαλάτε; για να σας δώσει παίκτες; ή για συγχώνευση; αφού τους βλέπετε να είναι ευχαριστημένοι με 50 φιλάθλους στο γήπεδο και με την παραμονή και μόνο σε μια κατηγορία που το μόνο που προσφέρει είναι ταξιδάκια στην ΄Ηπειρο με ομάδες που δε τις ξέρει η μάνα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον φουφα έρχονται 50 ενώ σε εσάς ούτε 10...ξερουμε τι καπνό φουμαρετε εκεί στον εορδαικο... Όσο κ να παρακαλάτε πάλι μόνοι σας θα είστε γιατί δεν εμπνέεται καμία εμπιστοσύνη σε κανεναν

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.