Νέα εποχή ... νέο σήμα στην Κοζάνη!

Σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας εποχής για την ομάδα μας προχωρήσαμε στην ανανέωση του σήματός της. Με σταθερή αξία το σημείο κατατεθέν της πόλης , το καμπαναριό του Αγίου Νικολάου, φιλοδοξούμε με το νέο έμβλημα στις φανέλες να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας.

Σχόλια

  1. Δεν αλλάζουν τα σήματα οι Ομάδες. Δεν είναι κόμματα ή κάτι άλλο. Είναι η ιστορία, είναι το λάβαρο, είναι η σημαία. Να αλλάξει κατηγορίες χρειάζεται η Ομάδα και αυτό μπορεί να γίνει χωρίς αλλαγές στο σήμα. Λάθος σκέψη, λάθος κίνηση και ελπίζω να το ξανασκεφτούν. Καλή σας επιτυχία και καλή πορεία στην Ομάδα της Κοζάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ σωστά, Αν ήταν έτσι, θα άλλαζε σήμα και ο Παοκ και ο Παναθηναϊκός κλπ. Λάθος κίνηση με προφανής λόγους συμβολισμού, αλλαγής εποχής ίσως. Όμως, δεν αλλάζεις ένα σήμα από την ίδρυση μιας ομάδας σε μια νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε σήμα πριν 3 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Ο Παοκ δεν αλλαξε σήμα. Διαβασε να ενημερωθείς. Εξυπνάδες όλοι

      Διαγραφή

  3. Κοίταξτε να πάρετε κανένα παίκτη και αφήστε τα σήματα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑλη αρχή παιδιά εύχομαι τα καλύτερα... ακόμα δεν ανάλαβαν τα παιδιά και ήδη ξεκινήσατε να λέτε για λάθη ... δηλαδή έλεος ρε αδέρφια... έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική ιδέα για ανανέωση του σήματος. Άλλωστε το παλιό αφορά περίοδο που η ομάδα δεν πέτυχε και τίποτα κοσμοϊστορικά κατορθώματα για να έχει δημιουργηθεί κάποιος θρύλος... Η ένσταση είναι στη βασική φιγούρα, δηλαδή το καμπαναριό. Το οποίο δυστυχώς αφορά ένα ντροπιαστικό περιστατικό στην ιστορία της πόλης και δεν είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να προβάλλεται ως σύμβολο...….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλακείες είναι αυτές; Το σήμα μιας Ομάδος δεν συμβολίζει την οποιαδήποτε περίοδο αλλά την ύπαρξή της μέσα στον χρόνο δηλ. από την ίδρυσή της έως σήμερα.Το σήμα αυτό το φόρεσαν παίκτες και παίκτες, παικταράδες και παικταράδες,το τίμησαν με αίμα και ιδρώτα και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Πάψτε να γράφετε ανοησίες. Η ουσία για την Ομάδα είναι πως θα φτάσει σε μεγάλες κατηγορίες και όχι το σήμα της.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.