Αγάπιος Γαβριηλίδης: Το πλάνο της οικογένειας Καπετάνου με έπεισε ώστε να γίνει η παραχώρηση - Θα είμαι δίπλα τους . Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου τα μέλη και τους φιλάθλους της Κοζάνης



Σε δηλώσεις προχώρησε μετά την παραχώρηση της Κοζάνης στην οικογένεια Καπετάνου.
 ο πρώην πρόεδρος της Κοζάνης Αγάπιος Γαβριηλίδης 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ Γαβριηλίδη.
Ένα ευχαριστώ τους συνεργάτες μου τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος της Κοζάνης.

Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με την οικογένεια Καπετάνου το πλάνο  που  μου  παρουσίασαν  με έπεισε  ώστε να παραχωρήσω την ομάδα.
Νομίζω για το καλό της Κοζάνης ήταν η πιο αξιόπιστη λύση που εμφανίστηκε μετά από τόσα χρόνια .Εξαιρετικά  παιδιά που αγαπούν την Κοζάνη , ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας κι αυτά όλα συνηγόρησαν στην παραχώρηση.

Θα είμαι δίπλα τους σ αυτή την προσπάθεια για το καλό της Κοζάνης 
Με τιμή ο πρόεδρος της Κοζάνης Αγάπιος Γαβριηλίδης


Σχόλια

  1. Το ρευστο στο χερι σε επεισε, οχι το πλανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται νάσαι δίπλα τους, από μακριά όσο γίνεται και αγαπημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πλάνο των αδελφών Καπετάνιου σε έπεισε; Το δικό σου πλάνο ήταν να βρίσκεται η Κοζάνη στο Α'τοπικό για 4 χρόνια; Εχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε χαζούς; Ένα πλάνο σε πείθει όταν ξεπερνά το δικό σου σε ότι αφορά το μέλλον της Ομάδος και πηγάζει μια σιγουριά για την πορεία της, μα η μεγάλη διαφορά είναι ότι πείθει αυτούς που έχουν η είχαν παρόμοια ή και καλύτερα πλάνα και όχι αυτούς που είχαν χειρότερα. Και στο κάτω κάτω της γραφής εσύ την Ομάδα την έδωσες, γιατί ρωτάς για τα πλάνα τους; Τι σε νοιάζει; Αν σε ένοιαζε η ΚΟΖΑΝΗ δεν θα την είχες στο τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν πηρες την Κοζανη η ομαδα ηταν στην χειροτερη κατασταση στην ιστορια της. Κι ομως καταφερες και την πηγες πιο χαμηλα να χανει στα χωριά και την παρέδωσες σε χειροτερη κατάσταση απ οταν την πηρες. Εφαγες ενα κάρο λεφτα και δεν εκανες τιποτα. 12 χρονια μηδέν πρόοδος. Αντιο και να μην μας γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε πήραμε χαμπάρι Αγάπιε και πρώτος από όλους ένας παλαίμαχος που όπου και να βρισκόταν τάλεγε χύμα και τσουβαλάτα. Άντε τώρα άδειασέ μας την γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.