Ποιος είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κοζάνης ..;


Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κοζάνης, Πάρης Μιχαηλίδης, γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε στο Μαυροδένδρι.

Σπούδασε στις Σέρρες, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Κεντρικής Μακεδονίας. 



Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και ειδικεύεται ως προπονητής τερματοφυλάκων. Έχει πάρει μέρος στο παγκόσμιο συνέδριο προπονητών τερματοφυλάκων το 2018 στην Ιταλία. Διαθέτει δίπλωμα TRX level 1, roller foam trainer, lets band trainer, όπως επίσης και δίπλωμα διασώστη πρώτου βοηθού rescue trainer international.



Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων ως εξωτερικός συνεργάτης με τις περισσότερες ομάδες και ακαδημίες του νόμου Κοζάνης και είναι εν ενεργεία ενωσιακός προπονητής στις μικτές προεθνικές ομάδες κ16 και κ14 ως βοηθός προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων. 



Είναι ιδιοκτήτης της σχολής τερματοφυλάκων goalkeeper academy PORTIERONI.





Kozani F.C.

Σχόλια

  1. Το σύστημα έχει ρίζες βαθιές. Κατά τα άλλα ΚΟΖΑΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς όλοι που αναφέρεστε στην "Κοζαναρα" είστε μονο για πασατεμπο και κριτική εφ'ολων και επί παντός.Που εισασταν όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα σας χρειαζόταν?Οπαδοί της νίκης και τσαμπατζηδες!
      Εκτός και αν έχετε την ψευδαίσθηση ότι άλλοι(Αουτοι ή Γάλλοι όπως τους αποκαλείτε),θα βάζουν τα ωραία τους λεφτακια και εσείς θα κάνετε το κουμάντο!
      Αφήστε την νέα διοίκηση να προχωρήσει τον σχεδιασμό της και θα κριθεί στο τέλος!

      Διαγραφή
  2. Εμείς οι όλοι θέλουμε να πετύχει η νέα Διοίκηση και η Ομάδα όχι εσύ. Βλέπω σύγχυση και μάλλον ξεφεύγεις βρίζοντας τους πάντες γιατί οι πάντες δεν πήγαιναν στο γήπεδο με το κατάντημα της Ομάδος και ούτε του πάσα τέμπο είναι οι φίλαθλοι της Κοζανης ούτε τζαμπατζηδες. Αλλά για την Ταμπακιέρα τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.