Το ευχαριστώ του Γιάννη Παρασκευά



Κλείνοντας έναν κύκλο τεσσάρων ετών ως προπονητής του ΑΣ ΤΙΤΑΝ Σερβίων οφείλω να ευχαριστήσω θερμά:

Τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όλο αυτό το διάστημα, στηρίζοντας με την άψογη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους το έργο που είχα αναλάβει.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους του συλλόγου που διαχρονικά στηρίζουν, αγαπούν και βιώνουν τις ευχάριστες αλλά και τις άτυχες στιγμές της ομάδας. 

Σε τέτοιες στιγμές βρέθηκαν στο πλευρό μου είτε πανηγυρίζοντας όλοι μαζί, είτε στηρίζοντας εμένα και τους ποδοσφαιριστές μου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα συνδυάζοντας ξεχωριστά προσωπικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Συνεργασία που επιβεβαιώθηκε με το τελικό αποτέλεσμα, καλύτερο από χρονιά σε χρονιά!

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρασκευάς

Σχόλια

  1. ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙΆΝΝΗ ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΕΊΣΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΏΡΙΣΑ ΗΛΙΑΣ ΚΙΡΤΙΚΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Και εγώ τα καλύτερα σου εύχομαι .Απλά σαν προπονητής πρέπει να κόψεις την περιγραφή αγώνα ( τρέχα, δώσε πάσα, σουταρε κλπ )
    Ο παίχτης στον αγώνα πρέπει να το απολαμβάνει και όχι να μαθαίνει.Μαθαινει όλη την εβδομάδα στην προπόνηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποτε θέλεις γυρνάς στον ΤΙΤΑΝ,την θέση του Προπονητή την έχεις καπαρωμένη,ξέρεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να πω για εσένα θα είναι λίγο τα λόγια είναι περιττά, σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα σαν προπονητή ο καλύτερος μακράν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.