Ο Δημήτρης Αλιατίδης στο τιμόνι του Τιτάν Σερβίων


Ο Δημήτρης Αλιατιδης  θα είναι ο νέος τεχνικός του Τιτάν  Σερβίων ο οποίος θα  διαδεχτεί στον πάγκο της ομάδας, τον Γιάννη Παρασκευά .


 Στη συνάντηση που είχαν  διοίκηση του συλλόγου  και νέος προπονητής τα βρήκαν σε όλα. Ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά το θέμα του πλάνου  της ομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πορευθούν μαζί και τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Αλιατιδης τα προηγούμενα χρόνια έχει δουλέψει σε Μακεδονικό Σιάτιστας,  Ελίμεια, Γαλατινή , Αρδασσα, Αναγέννηση Πτολ και Ατρόμητο Πτολ.



Σχόλια

  1. Στον Δήμο Σερβίων δεν υπάρχουν προπονητές; Μόνο Δημάρχους Σερβιώτες έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΈΣ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. ΑΥΤΉ Η ΓΈΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΕΝΏΝΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕΡΒΙΏΤΗ (ΜΑΣ ΠΕΊΡΑΖΕ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΌ Η ΑΠΌ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΌ) ΆΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝ ΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΆΖΕΙ.
    Η ΓΈΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΆΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΆΖΕΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ (ΕΚΤΟΣ ΔΉΜΟΥ ΣΕΡΒΊΩΝ).ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς με αυτά τα μυαλά άραγε που θα πάτε; Τέτοια μυαλά και νοοτροπία ούτε σε κουτσοχώρια του '60 δεν συναντούσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4 Πιό 60 ρε φίλε, αυτοί είναι η Γέφυρα στο Μέλλον !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που αποκαλείς κουτσοχώρια τα χωριά του 60 μάθε ότι τα μικρά χωριά βγάλανε σπουδαίες προσωπικότητες.Ανέφερε ποια χωριά ήταν κουτσοχώρια ή ζήτα συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουτσοχώρια είναι αυτά τα χωριά που έχουν ανθρώπους με συμπεριφορές όπως οι παραπάνω τζάμπα μάγκες σχολιαστές. Να ζητήσουν αυτοί συγνώμη για τον απαράδεκτο τρόπο τους, αλλιώς ανήκουν στα κουτσοχώρια. Μάλλον είναι αυτοί που χάσανε το χαρτζιλικάκι από την ομάδα για να κάνουν τους σπουδαίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι σχολιάζουν είναι τζάμπα μάγκες; Ενώ εσύ βαρύμαγκα τι ρόλο παίζεις; Σε τσούζουν οι αλήθειες έεεεεεε.Την άλλη φορά θέλουμε προπονητή από Ισπανία για να γίνουμε Μπαρτσελόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά λες χωριάτη που παρεξηγήθηκες κιόλας. Γίνατε όλοι προπονητές, φελοί ε φελοί...

      Διαγραφή
  8. Οι πρωπευουσιάνοι Σερβιώτες και οι φελοί κουτσοχωριάτες γύρω - γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.