Στο Βέλγιο ο Τεληκωστόγλου Απόστολος, καλεσμένος της Εθνικής , όπου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, ενόψει της συμμετοχής του στο Δεύτερο Grand Prix της Ιαπωνίας

Στο Βέλγιο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες για δύο εβδομάδες ο Αθλητής και Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ανδρών, του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης  Τεληκωστόγλου Απόστολος, καλεσμένος τής Εθνικής τους Ομάδας , όπου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, ενόψει της συμμετοχής του στο Δεύτερο Grand Prix της Ιαπωνίας, στα μέσα Σεπτεμβρίου.


Στην συνέχεια θα παραβρεθεί στο 7 ° διεθνές Κάμπ 20 -25 Αυγούστου που διοργανώνει η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης  σε συνεργασία με τον Δαναό Ωραιόκαστρο στο Λουτράκι Αριδαίας και μετά θα αναχωρήσει για άλλες δύο εβδομάδες στην Νορβηγία φιλοξενούμενος για πολλοστή φορά της Εθνικής τους ομάδας . 
Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του. 

Στόχος του  Αποστόλη  που σήμερα βρίσκεται στο Νούμερο 19 της Ολυμπιακής κατάταξης, είναι να καλύψει την διαφορά των 78 βαθμών που έχει από τον έκτο αθλητή του Ολυμπιακού raking των -80 kg μέχρι 31 -12 -2019 δίνοντας τού την απευθείας συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο !!!! 

Μιας και οι 6 πρώτοι αθλητές της βαθμολογίας προκρίνονται απευθείας χωρίς την διαδικασία της Ηπειρωτικής τους πρόκρισης !!!! Που για τους Ευρωπαίους αθλητές θα είναι τον Απρίλιο του 2020 στο Μιλάνο της Ιταλίας. 

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές του Συλλόγου εύχονται στον Αποστόλη και τον Προπονητή του Κύριο Αλμασίδη Χρήστο Καλή επιτυχία !!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και κείμενο

Σχόλια