Φιλικό: Αλιάκμων Αιανής - Μακεδονικός Κοζάνης 1-1 - Φιλικό ξεμούδιασμα | φωτο - βίντεο


Το πρώτο φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής στην  Αιανή  ο Αλιάκμονας με τον Μακεδονικό  1-1 (ημ. 0-0).

Οι δυο ομάδες  είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τη ρουτίνα των  προπονήσεων και να δοκιμάσουν κάποια από τα πράγματα που δουλεύουν έως τώρα στην προετοιμασία τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά ο Γιώργος Τσέπουρας και ο Τάκης Καραθανάσης   μοίρασαν  το χρόνο συμμετοχής  και  χρησιμοποίησαν  όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Το παιχνίδι όπως είναι φυσικό λόγω εποχής δεν είχε διάρκεια.  Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και μέχρι ενός σημείου τα κατάφεραν. Έδειξαν  ότι θα είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει και περαιτέρω  αγωνιστική βελτίωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο μονομάχοι παρά  τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση  τους σημείωσαν από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο . Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ματούλα 0-1 μετά από ωραίο συνδυασμό Χατζηζήση , Δαβζάκη για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι σε 1-1 με γκολ του Σαββούδη.

Οι δύο ομάδες  έχασαν και  κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Αλιάκμονας κυρίως  με τον Σαββούδη και τον  Αροσβίλι   με κυριότερη το δοκάρι του Αροσβίλι και ο Μακεδονικός με Ματούλα, Χατζηζήση, Τσαμπούρη.

Αλιάκμων Αιανής (Τσέπουρας Γ.):  Ντούμπας, Μαρούδης, Κοντός,Χουϊλίδης, Γκουλιάφας, Μετικάνος , Κουσίδης, Σαββούδης, Βαβλιάρας Ν, Κύρινας Χ, Αροσβίλι.
Έπαιξαν και οι Τζέλλος Γ, Τζέλλος Δ, Δημητράκης, Τσίγγανας, Βάσσος, Σκουτέλας, Κύρινας Π, Δημητράκης.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.):  Ζηνόβιος, Δούμας, Μουρατίδης, Γκλιάνας, Αντωνόπουλος, Ζιαζιάς, Αργυρόπουλος, Δαβζάκης, Στεφανίδης, Ματούλας, Ζαχαριάδης.
Στο Β' ημίχρονο (46') Ακριτίδης, Γεωργιάδης, Τσαμπούρης, Γοδενόπουλος, Βατζήκας, Χατζηζήσης, Καζαντσίδης.

Διαιτητής: Πάτσιος
Βοηθοί: Κύρινας Γεωργιάδης




Σχόλια