Φιλική νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης μέσα στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Εορδαϊκό με σκορ 1-3 | φωτο - βίντεο



Έγινε ένα καλό σχετικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν καλά διαστήματα και τους δύο προπονητές  Κουλίδη και Καραθανάση να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας Μακεδονικός και Εορδαϊκός  με την απόδοσή τους έστειλαν  αισιόδοξα μηνύματα .


Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1με άψογη αντεπίθεση και πολύ καλό συνδυασμό  Χατζηζήση Ζηνόβιο που έκανε συρτή σέντρα σουτ για να πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι ο Δαβζάκης και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-2 έγινε πάλι με τον Μακεδονικό να φεύγει στην αντεπίθεση  ο Ματούλας θα κερδίσει  την κόντρα η μπάλα θα φτάσει στον Χατζηζήση που με ψύχραιμο  πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εορδαϊκός θα μειώσει σε 1-2 στο 75 με εύστοχο πέναλτι του Συμεωνίδη
Το  1-3 θα γίνει στο  85 όταν  ο Ζηνόβιος θα δώσει στον Καζαντσίδη αυτός θα αλλάξει το παιχνίδι  με ωραία σέντρα  στον Δαβζάκη που θα δώσει και θα κερδίσει  τη μάχη  από  δύο αμυντικούς , Θα πασάρει στον Χατζηζήση όπου χωρίς να χάσει χρόνο θα πλασάρει γράφοντας το τελικό  1-3.

Ευκαιρίες για τον Εορδαϊκό είχαν οι  Συμεωνίδης , Καλπακίδης ,Μπίκος, Λιάμης.
Για τον Μακεδονικό ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ματούλας ,Ζηνόβιος, Δαβζάκης.


Φ. Σ.  Εορδαϊκός  (Κουλίδης Γιάννης):   Περπερίδης,  Κακουλίδης, Σαββάκης, Λιάμης, Σινάνι, Τριανταφύλλου, Μπίκος, Καλπακίδης Τ., Γιαννιός, Χαϊτίδης, Συμεωνίδης.
Έπαιξαν και οι Μιχαηλίδης, Μωυσιάδης, Τσιντός, Μυλώνας, Μπρέγκολι, Καλπακίδης Χ., Κουτούπης, Βλαδίκας, Βλάση, Παναγιωτίδης, Ντίνα.




Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δημήτρης):  Ζηνόβιος, Γεωργιάδης,    Δούμας, Ζιαζιάς, Τρομπούκης, Τζούτζας, Δαβζάκης, Βατζήκας, Ζηνόβιος, Ματούλας, Χατζηζήσης.
Έπαιξαν και οι Ακριτίδης, Αντωνόπουλος, Στεφανίδης, Καζαντζίδης, Γκλιάνας.


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Τσάνης






Σχόλια