"1ος αγώνας ανάβασης Γεώργιος Πράσσος" | φωτο - βίντεο


 Για πρώτη φορά φέτος διεξήχθη σήμερα  Σάββατο  31 Αυγούστου ποδηλατικός αγώνας ανάβασης 15 χιλιομέτρων με την ονομασία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ» στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων.




Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 55 ποδηλάτες όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδος. 
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5:30 το απόγευμα από την πλατεία Σερβίων.
Η διαδρομή του αγώνα ήταν η εξής : Χαλαρή πορεία των ποδηλατών από την Κεντρική Πλατεία Σερβίων μέχρι και την διασταύρωση Βελβεντού – Πλατανορεύματος. Εκκίνηση του αγώνα από το ίδιο σημείο μέχρι και την είσοδο της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου μια διαδρομή 10Km με ιδιαίτερα μεγάλη κλίση.

Η   Γενική κατάταξη των τριών πρώτων ποδηλατών ήταν η εξής 
   1ος      Κανελλόπουλος   Σταύρος           με χρόνο 34:50 λεπτά
   2ος     Δουβετζίδης     Δημήτριος        με χρόνο   36:00 λεπτά
   3ος      Ζέττας             Αθανάσιος           με χρόνο 36:02   λεπτά


Ακολούθησε του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων η βράβευση των τριών πρώτων αθλητών αλλά και ανά επί μέρους κατηγορία η πρώτη τριάδα κάθε μιας.

Συνδιοργανωτές  είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ο Ποδηλατικός και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων, καθώς και ο Σύλλογος «Ποδηλάτης» της Θεσσαλονίκης. Τη διοργάνωση επίσης στηρίζουν εθελοντικά σύλλογοι και ομάδες όπως ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλάτες Σερβίων η Εθελοντική Ομάδα Σέρβια Εν Δράσει, η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερβίων  κ.α.















βίντεο με δηλώσεις από το cerbiwnfrouros.blogspot.gr

Σχόλια