Φιλικό: ΑΕ Ποντίων - ΠΑΟΚ Κ20 2-2 Οι Πόντιοι τίμησαν Αντελίνο Βιερίνια και Πάμπλο Γκαρσία | φωτο - βίντεο [3]

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 800 περίπου φίλαθλοι του ποδοσφαίρου την Κυριακή (18/8)  το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης.


Η ΑΕΠ Ποντίων  - Κοζάνης και η Κ20 του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο σκορ 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρακατσάνη (το κέρδισε ο Ηλίας) και με τον Τσικόπουλο Γιάννη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του  ΠΑΟΚ κατάφεραν στη συνέχεια να γυρίσουν το ματς και με γκολ του Πανίδη και του Τζώλη να ισοφαρίσουν σε 2-2,  σκορ που ήταν και το τελικό.



Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση της ΑΕΠ τίμησε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια και τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία. 


Την τιμητική πλακέτα στον Βιερίνια απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νίκος Σάββας ενώ τον Πάμπλο Γκαρσία τίμησε με πλακέτα ο πρόεδρος της ΑΕΠ κ. Μπάμπης Αλεξανδρίδης.





Πάμπλο Γκαρσία και Αντελίνο Βιερΐνια ήταν φιλικοί με τον  κόσμο σα  πραγματικοί ηγέτες και  φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους  μοιράζοντας τους  αυτόγραφα.



Στη γήπεδο  ήταν και οι δύο παλαίμαχοι - μορφές του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο Κούλης Αποστολίδης. 



ΑΕΠ (Κατακαλίδης Ν.):  Ψαρράς, Ντούκα, Ηλίας, Σερσέμης, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος Γ, Ταφαρλής, Καρακατσάνης, Βοριαζίδης, Τσικόπουλος Γ, Παπαγαθονίκου.
Έπαιξαν και οι Παπαγερίδης, Τσικόπουλος Σ, Θεοδουλίδης,  Κεΐσογλου, Τσιάρας, Σβίρος,  Σωτηριάδης, Κεϊσίδης, Τζαλαζίδης, Καραμπέκιος.


Κ20 ΠΑΟΚ (Γκαρσία Π.): Μπαλομένος, Παναγιώτου, Κουληράκης, Ταχάτος, Θεοδωρίδης, Αμπεντιζιάν, Γκορντεζιάνι, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Κωνσταντέλιας, Πιπιλιάρης Έπαιξαν και οι Μακρής, Ντάικο, Τζόλης.


Διαιτητής: Σουλίδης Στρ. 
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Γεωργιάδης 



Οι Πόντιοι τίμησαν Αντελίνο Βιερίνια και Πάμπλο Γκαρσία  


στιγμές από τον φιλικό αγώνα ..... 


φάσεις και γκολ 




Σχόλια