Πρώτο φιλικό τεστ ... θετικό! - Κοζάνη - Κοζάνη 2004 5-0 | φωτο - βίντεο

Πρώτο  φιλικό για την ομάδα της Κοζάνης αλλά και για την Κοζανη 2004 στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Καλαμιάς  το Σάββατο (10/8)  με την Κοζάνη να παίρνει τη νίκη με σκορ 5-0 (ημ.2-0). 



Χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες βγήκαν από αυτό το φιλικό παιχνίδι. Η Κοζάνη  αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη έδειξε ανανεωμένη με καλή κυκλοφορία της μπάλας και το προπονητικό δίδυμο  Παντελή και Κώστα Καπετάνου να βλέπουν  την αγωνιστική κατάσταση των  ποδοσφαιριστών μετά από 5 ημέρες προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς.


Από την άλλη η νεανική Κοζάνη 2004 παρά την ήττα ικανοποίησε τον κ. Δημήτρη Κουτσώνα αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε  τη φιλική αναμέτρηση.

Με αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι της έδειξε πως γίνεται καλή δουλειά και  πως ημέρα με την ημέρα  φιλικό με φιλικό θα παρουσιάσει στη συνέχεια ένα δυνατό σύνολο.




 Να σημειωθεί πως και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες.

Κοζάνη (Παντελής Καπετάνος - Κώστας Καπετάνος): Κοκκινίδης, Σεκουλίδης, Καλαιτζόπουλος, Τρομπούκης Κ, Ευθυμιάδης, Τσαγκαλίδης, Τραυλός, Μπαλίτσας, Παπαδόπουλος Δ, Αθανασιάδης, Χατζηνίκου.Έπαιξαν και οι : Μπίκος, Δούμας, Μωυσιάδης, Σαββίδης, Σέχι Τρομπούκης Θ.

Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας):  Μεντεσίδης, Παπαιωάννου, Μπάδας, Αντωνιάδης Ν. Κούτσιανος, Τριανταφύλλου, Αντωνάτος, Αποστολίδης, Τοπαλίδης ΑντωνιάδηςΑπ., Ισπόγλου. Έπαιξαν και οι Μαλόκου, Κουμπούρας, Καψάλης, Τσικόπουλος, Ντίνας


στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα 






ΔΙΑΣ - Παπαδοπουλος

ΔΙΑΣ - Παπαδοπουλος

κλικ στην εικόνα για περισσότερες πληροφορίες

Σχόλια