Αγιάσθηκαν Μακεδονικός και Κοζάνη 2004 | φωτο - βίντεο




Γέμισε από … ζωή την Πέμπτη το απόγευμα  το στρατιωτικό γήπεδο όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και των δύο αγωνιστικών ομάδων, του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004.


Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης,  και της Κοζάνης 2004 προπονητών,  πολλών γονιών, φίλων και φυσικά όλων των επίδοξων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και των δύο αγωνιστικών ομάδων, τελέσθηκε την Δευτέρα  το απόγευμα ο αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και  καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του. 

Ο πατήρ Βαγγέλης  μετά την  τέλεση   του  αγιασμού ευχήθηκε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Άρχισαν οι εγγραφές
H επιτυχία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Μακεδονικού, αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιδιών να εγγραφούν, αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι αισθάνονται πως τα παιδιά τους είναι στα χέρια έμπειρων γυμναστών - προπονητών, με βαθιά γνώση του αντικειμένου “…εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου”.

Οι νέες εγγραφές παιδιών αλλά και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής  θα γίνονται κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή  απόγευμα 16.00 έως 18.00 στο ενωσιακό  γήπεδο (στο δρόμο προς τον  Άργιλο)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6973899654 - 6981893969




Σχόλια