ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Συνεχίζει την ενίσχυσή της - Απέκτησε Σάββα Κοτταρίδη - Φιλικό παιχνίδι την Κυριακή με την Κ 20 του ΠΑΟΚ


Σε ακόμη μια σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι ιθύνοντες της ΑΕΠ ενισχύοντας έτσι την μεσοαμυντική της γραμμή ενόψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Γ'  εθνικής κατηγορίας.

Ο  λόγος για  τον ταλαντούχο  μεσοαμυντικό Σάββα Κοτταρίδη. Ο υψηλόσωμος 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ως επιθετικός στην ομάδα του Βέρμιου Καρυοχωρίου, (Β'  κατηγορία) στη συνέχεια 16 χρονών μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης όπου δύο χρόνια και μετά από επιλογή του Τάκη Καραθανάση, αγωνίστηκε και διακρίθηκε κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ. 



Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Κοζάνης.  
Ο νεαρός μεσοαμυντικός που ήταν στόχος του  Νίκου Κατακαλίδη από πέρυσι διακρίνεται για τη δύναμη το πάθος αλλά και τη δουλειά του, μέσα στο γήπεδο. 


Σε φιλικό τεστ χθες τη Δευτέρα 12/8, οι Πόντιοι πέτυχαν φιλική νίκη με σκορ 8-0 κόντρα στον Τιτάν Σερβίων.
Ήταν το πρώτο τεστ για τις δύο ομάδες 
Τα γκολ πέτυχαν Καρακατσάνης (3), Τσικόπουλος (2), Βοριαζίδης, Παπαγαθονίκου , Παπαδόπουλος Γ.


Φιλικό παιχνίδι  την Κυριακή με την Κ 20 του ΠΑΟΚ 
Δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη την Κυριακή 18 Αυγούστου στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 6.30 μ.μ.  

Οι Πόντιοι θα αντιμετωπίσουν την Κ 20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και οι φίλαθλοι της Κοζάνης  θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα της ΑΕΠ αγωνιζόμενη κόντρα σε μια πολύ δυνατή  και νεανική ομάδα.

Στο γήπεδο είναι σίγουρο πως θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Είναι γνωστό εξάλλου πως στην πόλη της Κοζάνης  αλλά και στα περίχωρα  οι  φίλαθλοι  είναι στην πλειοψηφία τους  Παοκτζήδες.

Σχόλια

  1. Που καταντησαμε να μας παιρνουν παικτες τα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τους καλούς παιχτες τους άλλους σας τους αφήσαμε

      Διαγραφή
    2. Έλα νταξει... κουράσατε η ΑΕΠ είναι η εθνική χονεψτε το να τελειώνουμε

      Διαγραφή

  2. Είστε για γέλια και για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.