Παίρνει... τα βουνά η «Βασίλισσα»


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ξεκινάει από την Πέμπτη 1 Αύγουστου η «Βασίλισσα του Βορρά».

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια, στην περιοχή της Κουτσούφλιανης και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Παύλο και στο ξενοδοχείο "Ακρόριον", όπου η ομάδα θα παραμείνει μέχρι και τις 14 του μήνα.

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ
Στο διάστημα αυτό θα δώσει και δύο από τους φιλικούς της αγώνες. Ο ένας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 12/8 με αντίπαλο τον Κισσαμικό που επίσης θα προετοιμάζεται στην περιοχή, του οποίου προπονητής είναι ο παλιός τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέκος Βοσνιάδης. Μάλιστα, στο διάστημα της προετοιμασίας θα συνυπάρξει με τον γιο του Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζεται από φέτος στη "Βασίλισσα"!
Το άλλο φιλικό ματς πιθανότατα θα γίνει κόντρα στην ομάδα της Κηφισιάς, που θα βρίσκεται και αυτή στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, θα ήθελε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται στην διάθεσή του, κάτι που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί, αφού μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τρεις ακόμη μεταγραφές.
Με δεδομένα τα παραπάνω, ο κόσμος θα περιμένει από εκεί και πέρα ακόμη δύο αποκτήματα, μιας και η επιθυμία του τεχνικού της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι το ρόστερ να αποτελείται από 25 παίκτες.

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Σάκης Θεοδοσιάδης με δήλωσή του στο kerkidasport.gr τόνισε:
"Η πρώτη εβδομάδα στο Ταγαροχώρι ήταν εβδομάδα προσαρμογής. Είμαι ευχαριστημένος αυτές τις πρώτες μέρες από την δουλεία που γίνεται και εύχομαι στα παιδιά να έχουν πάνω απ' όλα υγεία. Μέσα από τα φιλικά θα μοντάρουμε την ομάδα και θα φτάσουμε στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας".

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
Μια απώλεια της τελευταίας στιγμής έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της "Βασίλισσας" αφού ο Λάμπρος Ταϊρης τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Οπότε ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει στην διάθεσή του αυτή τη στιγμή 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ
Αλέξανδρος Βεργώνης
Αλέξανδρος Ζούρκος
Αργύρης Μουρατίδης
Αστέριος Μουχάλης
Γιάννης Ιωάννου
Γιώργος Σκαθαρούδης
Γιώργος Μπλέτσας
Γιώργος Βασίλτσης
Δημήτρης Μεληκιώτης
Δημοσθένης Χαντζάρας
Δούκας Λεφίδης
Πρόδρομος Μπλατσιώτης
Σάκης Κανούλας
Στέλιος Μαραγκός
ΟΙ ΝΕΟΙ
Μαρσέλο Πέντα
Παναγιώτης Βοσνιάδης
Νίκος Ζούρκος
Αλμπέρτο Σιμόνι
Βασίλης Τσιμόπουλος


Σχόλια