ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Ξανά στη Γ’ Εθνική πιο σίγουρη και πιο κατασταλαγμένη για το τι θέλει να πετύχει - Στόχος ο πρωταθλητισμός ! φωτο - βίντεο


Με στόχο τον πρωταθλητισμό, την όσο πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία αλλά  και την αποφυγή λαθών που έγιναν στην  πρώτη προσπάθεια της θητείας τους στη Γ’  εθνική οι Πόντιοι ξεκίνησαν την προετοιμασία  τους για τη νέα σεζόν.


Μια νέα προσπάθεια  ξεκίνησε  (29/7)  για την  ΑΕ Ποντίων Κζοάνης, ο οποία  θα αγωνιστεί μετά από ένα χρόνο απουσίας της  -για δεύτερη  χρονιά στην ιστορία της-  στην Γ’ Εθνική, έχοντας ως  στόχο τον πρωταθλητισμό.


 Οι στόχοι φέτος έχουν αλλάξει  όπως μας δήλωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΠ .  Είμαστε  είπαν, ξανά  στη Γ’  εθνική  όντας πιο σίγουροι και πιο κατασταλαγμένοι για το τι θέλουμε να κάνουμε στην πορεία του πρωταθλήματος.

Έχουμε όραμα, έχουμε φιλοδοξία και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.  Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα και ως τώρα   κάναμε το καλύτερο δυνατό μας τόνισαν με μια φωνή  όλοι.  

Η ΑΕΠ πραγματικά φέτος δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες της αυτό μας έδειξαν  με τους δηλώσεις τους διοίκηση , προπονητές και ποδοσφαιριστές .

Θέλουν να χτίσουν μια ομάδα που να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς ίχνος αλαζονείας.


 Αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό έτσι όπως είναι δομημένη αυτή η Γ ' εθνική δεν έχεις τύχη και το γνωρίζουν αυτό οι Πόντιοι .

 Η ομάδα όπως είδαμε και ακούσαμε χθες στο γήπεδο της  Ξηρολίμνης  προσπαθεί να συγκεντρώσει  όλα τα “υλικά” για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό.

  Έκανε εξάλλου την προεργασία της από πέρυσι.  Απέκτησε έμπειρους ποδοσφαιριστές και τους κράτησε.



Φέτος στην καλοκαιρινή  περίοδο των μεταγραφών ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ.
Πρώτα σε επίπεδο ηθικής αλλά και σε επίπεδο ποιότητας  κι όπως τόνισαν οι άνθρωποι των Ποντίων η ενίσχυση δε σταματάει εδώ.

Αποκτήθηκαν
Γιάννης Ψαρράς  -  Γιώργος Γκόγκος (τερματοφύλακες)
Βασίλης Ηλίας (αμυντικός)
Λευτέρης Σωτηριάδης (αμυντικός)

Φώτης Αμαραντίδης (μέσος)

Μάρκος Τσιάρας (μέσος)

Δημήτρης Θεοδουλίδης (επιθετικός)

Σάκης Τσικόπουλος (επιθετικός)

Υπάρχει  και συνέχεια ...

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΠ Νίκος Κατακαλίδης. 
Στην κάμερα του Ματιές στα σπορ μίλησαν και οι Πλάτων Καρακατσάνης, Δημήτρης Ταφαρλής , Κλόντι Ντούκα  και το νέο απόκτημα Μάρκος Τσιάρας













Σχόλια

  1. Αντε παλι αρχίσαμε. "ΑΕ Ποντίων Κοζανης" η ΑΕ Ποντιων Καραγιαννιων. Τριζουν τα κοκαλα του γιατρου. "Εορδαικος" ο ΦΣ Ακαδημια Εορδαικος 2017. Τριζουν τα κοκαλα του Καστανιδη. Μετα μας πειραζαν οι Σκοπιανοι που αυτοαποκαλουνταν Μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ είναι το σωστό και όχι σε ποντιον Κοζάνης...άιντε να πούμε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε,η Κοζάνη έχει μια ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν Γ........ όλα σας πειράζουν

      Διαγραφή
    2. γιατι δεν παραπονιέσαι και σε κανένως άλλου την δημοσίευση από κάτω και το κάνετε μόνο για την ΑΕΠ;; Σας πιάνει εεε;

      Διαγραφή
    3. Άμα γουστάρουμε θα την ονομάσουμε και ΑΕΠ κολοπετινητσας τραβάτε κανένα ζόρι;

      Διαγραφή
    4. Η περιοχή στην οποία ανήκει η ομάδα είναι ο νόμος Κοζάνης από εκεί υπάγεται λοιπόν το ΑΕΠ Κοζάνης! Εμείς δεν ζητάμε να μας ταυτίζουν με την ομάδα της Κοζάνης δεν το θελουμε καν! Εμείς ζητάμε το αυτονόητο να μας στηρίζει ο κόσμος και στο προταθμημα της Γ εθνικής στο οποίο ανεβήκαμε σε πείσμα όλων όσων λέγανε ότι μετά την πτώση θα διαλυθούμε. Αντέξαμε λοιπόν και είμαστε εδώ πιο σίγουροι! Γιατί η ΑΕΠ δεν είναι ούτε Κοζάνης ούτε καταγιαννιων είμαι η ΑΕΠ όλων των Ποντίων!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.