Γρηγόρης Πανίδης (Προπονητής Ηρακλή Πτολεμαΐδας): Εύχομαι να ανεβάσουμε τον σεβασμό προς το άθλημα με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας από το μετερίζι του!


 
Γρηγόρη καλησπέρα,
Μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά τόσο για την ομάδα του Ηρακλή, που κατάφερε και παρέμεινε στην Α’  Κατηγορία, αλλά τόσο και για σένα που μέσα απ' την δουλειά σου η ομάδα κατάφερε με νέους ποδοσφαιριστές να παίξει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. 
Ανανέωσες πριν λίγο καιρό την συνεργασία σου με την ομάδα και για φετινή σεζόν.
Έμεινες ευχαριστημένος από τους διοικούντες και πήρες την απόφαση να μείνεις;
Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες;
Απαντ.
Καλησπέρα κύριε Παύλο
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία στην στήλη σας! 
Η τελευταία αγωνιστική περίοδος, όπως εξελίχθηκε, μας βρήκε τελικά πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα εξαιτίας της ιδιαιτερότητας που είχε το περσινό πρωτάθλημα! 

Πολλές ομάδες ήταν κοντά στην βαθμολογία μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η πορεία μας αυτή ήταν απότοκο της δυναμικότητας που επιδείξαμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος! Όπου κρατήσαμε την έδρα μας  και πήραμε πολύτιμους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

Η προσθήκη του Μιχαηλίδη Νίκου κατά από το δοκάρια  και του Κωστάκογλου, που ήταν και ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της χρονιάς που πέρασε, δημιούργησε ένα δυνατό αμυντικά σύνολο που βελτίωσε το υπάρχον και έδεσε εν ολίγοις την ομάδα.

Η ομάδα ενισχύθηκε θα ενισχυθεί; 
Απαντ
Η διοίκηση βρίσκεται πιο κοντά  στην προσπάθεια της ομάδας, οπότε τα πράγματα είναι  ακόμη πιο ενθαρρυντικά φέτος!  Φέτος  ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά θα έρθουν και άλλοι. Όμως θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στο γεγονός πως  κάθε χρόνο προσπαθούμε να εντάξουμε και νέα παιδιά από την ακαδημία, που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για  να πάρουν το βάπτισμα του πυρός μέσα από διαδικασία των αγώνων στην ανώτερη ερασιτεχνική κατηγορία του Νόμου Κοζάνης. Σε αυτό όμως που πιστεύουμε περισσότερο είναι πως  με την καθημερινή τριβή με τους ποδοσφαιριστές  θα κατανοήσουμε τι τους δίνει κίνητρο να συνεχίζουν να εξελίσσονται  και να έρχονται πιο κοντά  στην ιδιοσυγκρασία μας , στον τρόπο λειτουργίας μας. 

Η προετοιμασία πότε αρχίζει ..φιλικά προετοιμασίας;
Απαντ.
Η προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει από την πρώτη του μηνός και θα κυλήσει κανονικά με κάποιες διπλές προπονήσεις. Θα κάνουμε τα φιλικά μας παιχνίδια με το Βατερό και τη Χαραυγή εκτός και έπειτα με Α.Ε Κοζάνης και Μακεδονικό 2004 εντός. Στη συνέχεια μέσα στον  Πέρδικα και με την ΑΕΠ Καραγιανίων στην Ακαδημία μας. Τέλος θα κλείσουμε κατά πως φαίνεται τα φιλικά μας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Κοίλων!


Τι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις και τι άλλαξες στην ομάδα;
Απαντ
Φέτος με την αρωγή του κ. Βασίλη Αρσενίδη θα προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε στον τρόπο  λειτουργίας αυτής ομάδας ώστε να  ανεβούμε ένα ακόμα σκαλοπάτι από αυτό που σταματήσαμε πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να  δώσουμε  έμφαση στη λεκτική ανατροφοδότηση της ομάδας για να μείνει το ίδιο αν όχι με περισσότερο προσήλωση στην τεχνική και τακτική ειδίκευση των  νέων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα ακόμα πιο αξιόλογο σύνολο που θα παίζει καθοριστικό ρόλο στον χειρισμό των παιχνιδιών για να φανεί η  εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια στο Α ερασιτεχνικό!

Εσύ πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας;
Απαντ
Μας κάνει πάρα κάνει πολύ καλό στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας να μπαίνουν σε ένα δυναμικό και γεμάτο προκλήσεις πρωτάθλημα  όπου μόνο να κερδίσουμε έχουμε , καθότι και οι άλλες ομάδες γιατί ξέρουν που μπορούν να ψάξουν για την πρώτη ύλη για να στελεχώσουν τα ρόστερ των ομάδων τους!

Και μια ευχή
Εύχομαι να ανεβάσουμε τον σεβασμό προς το άθλημα με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας από το μετερίζι του!
 Εύχομαι  επίσης να έχουμε υγεία στο ποδοσφαιρικό μας ταξίδι!



Σχόλια