ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ επιτροπής για το μέλλον του ΠΥΡΣΟΥ

«Πριν μόλις τρεις ημέρες ανταποκριθήκαμε στην έκκληση βοήθειας για τον «ΦΑΣ “Πυρσός” Γρεβενών» και αναλάβαμε να εργαστούμε για τη διάσωση της ιστορικής αυτής ομάδας και να τη βοηθήσουμε να γυρίσει σελίδα.


Μια συνάντηση στην οποία είχαμε τη διαβεβαίωση του κ. Κώστα Ντοβατζίδη ότι θα είναι συνοδοιπόρος μας και θα μας διαθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και τον έλεγχο της ομάδας.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας μας με τον κ. Ντοβατζίδη, δεν καταφέραμε να τον βρούμε και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τον εμπαιγμό και τα προσωπικά παιχνίδια στις πλάτες όχι μόνο τις δικές μας, αλλά προπαντός της ομάδας και των πολιτών των Γρεβενών,

Αποσύρουμε την προσφορά μας. Μάλιστα ενημερώσαμε και τον βουλευτή Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση, του οποίου την κατανόηση και συμπαράσταση λάβαμε.

Όσο για τον κ. Ντοβατζίδη, του ευχόμαστε καλή τύχη στον μοναχικό δρόμο που διάλεξε και ελπίζουμε να μην είναι καταστροφικός για την ομάδα».



Ανδρέας Κύρκος
Αντώνης Σβολιαντόπουλος
Σάββας Χατζηγεωργίου
Νίκος Σιαμίδης

greveniotis.gr

Σχόλια

  1. Αυτός παιδιά που είναι με τον Ντίμη συνέχεια έμαθα είναι μέλος γειτονικού νομού της ΕΠΣ και παίρνει λέει την ομάδα γίνεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.