Την Δευτέρα οι αποφάσεις για άνοδο και καταρτισμό ομίλων


Στην αυγή της εβδομάδας κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα σε Football League και Γ’ Εθνική. H mikriliga.com έχει το ρεπορτάζ.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα γίνει τη Δευτέρα (2/9) θα ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα που αφορούν στη Football League αλλά και την Γ’ Εθνική.
Η ΕΕ θα συζητήσει την απόφαση-πρόκριμα της επιτροπής διοργανώσεων για Νίκη Βόλου και Καλάματα στην FL και αν δεν προκύψει κάτι δραματικό θα επικυρώσει την άνοδο τους.

Από την εξέλιξη αυτή θα προκύψει αναβολή του αγώνα Κυπέλλου την Κυριακή για το ζευγάρι Αταλάντη-Ατρόμητος Πατρων το οποίο θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, όπως το ίδιο ισχύει και για το Πανσαμιακός/Αιολικός-Κορινθός.

Η Καλαμάτα θα μπει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου (με τις ομάδες της FL), κάτι που ουσιαστικά θα ανακοινωθεί μετά την επικύρωση ανόδου εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης, τη Δευτέρα θα υπάρξουν νεότερα και για τη Γ’ Εθνική. Κατά πληροφορίες θα επικυρωθούν οι όμιλοι, ενώ θα γνωστοποιηθούν -εκτός από τις οριστικές συμμετοχές- τόσο το πότε θα γίνει η κλήρωση όσο και τα δεδομένα για τον Κρητικό όμιλο. Εάν θα διεξαχθεί δηλαδή με πλέι οφ-πλέι άουτ ή με τρεις γύρους για να συμπληρωθούν αγωνιστικές

Σχόλια