Αλλαγές στο προπονητικό team του Εθνικού Κοζάνης

Με αλλαγές στην προπονητική ομάδα, θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για τον Εθνικό.

   Μετά από συνεργασία περίπου τριών ετών με τον κ. Κιοσέ Μόσχο, τριών ετών μεγάλων συγκινήσεων, διακρίσεων, επιτυχιών, όμορφων και δυσάρεστων στιγμών, (για τις οποίες τον ευχαριστούμε από καρδιάς), ήρθε η ώρα αλλαγής στο τιμόνι των κατηγοριών: Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, που από το Σεπτέμβριο αναλαμβάνει  ο γνώριμος κ. Παπαδόπουλος Γιώργος, μετά τον "επαναπατρισμό " του. 

   Γνωστός σε όλους τους παράγοντες της περιοχής για τη μεγάλη και λαμπρή ιστορία του στις τάξεις του Εθνικού.    Ένας επίσης γνωστός από τη θητεία του παλιότερα, σε αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού,
ο κ. Τσιτσέλης Μάριος, αναλαμβάνει φέτος τις Παγκορασίδες Α', από τα χέρια της κ. Σούλιου Ζωής, που πρόσφατα έγινε "μανούλα" και που επίσης χάρισε στα παιδιά του Εθνικού διακρίσεις και αξέχαστες στιγμές. Την ευχαριστούμε και αφήνουμε ανοιχτή την "πόρτα" της συνεργασίας.                                        

   Τέλος, η σταθερή αξία, κα. Καραγιαννίδου Αναστασία, παραμένει ως παίκτρια και προπονήτρια,  και συνεχίζει το αξιέπαινο έργο της στις Παγκορασίδες Β' και μίνι, πολλά υποσχόμενη!
   Ευχή όλων, είναι η καινούρια σύνθεση της ομάδας να είναι δημιουργική και να φέρει στα παιδιά του Εθνικού, πάθος για το άθλημα, δίψα για την επιτυχία, τη διάκριση και τη συνεργασία.

   Μακάρι το νέο κεφάλαιο, στη λαμπρή ιστορία του Εθνικού που αρχίζει τώρα, να είναι το ίδιο πλούσιο και δημιουργικό με τα προηγούμενα.

   Καλή επιτυχία!

Σχόλια