Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Ποντίων 0-3 | φωτο - βίντεο

Μεγάλη και δίκαια νικήτρια στο Κοζανίτικο ντέρμπι του 4ου ομίλου  αναδείχθηκε η ΑΕΠ που επιβλήθηκε του Μακεδονικού Φούφα μέσα στην Πτολεμαΐδα με σκορ 0-3.

Οι Πόντιοι έκανα το δύο στα δύο και οδηγήσουν την κούρσα της Γ εθνικής στον 4ο όμιλο με 6 βαθμούς.



 Ο Φούφας από την άλλη  δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις του αφού γνώρισε δεύτερη σερί ήττα . Οι παίκτες του Τέλη Τούνα έχουν όμως την εμπειρία και το ψυχικό σθένος να σηκώσουν στη συνέχεια  το κεφάλι.


Στα αγωνιστικά οι Πόντιοι , στα  αμυντικά τους καθήκοντα κατάφεραν  να μπλοκάρουν τα ατού των Πτολεμαϊδιωτών και  μεσοεπιθετικά ήταν  φωτιά και λάβρα.

 Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Ντινόπουλο στο 28’  και τον Ταφαρλή στο 43’  και με τον Καρακατσάνη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έφτασαν στο μεγάλο διπλό.
 

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 8' ακυρώνεται γκολ του Πάλλα ως οφσάιντ. 
Στο 23' κόρνερ Τοπάλη  , κεφαλιά Φωτιάδη , λίγο πριν τη γραμμή διώχνει αμυντικός.
Στο 28' ωραία σέντρα Ντούκα στο πρώτο δοκάρι και ο Ντινόπουλος από κοντά θα σημειώσει το 0-1.
Στο 30' σουτ Παπαδόπουλου , άουτ. 
Στο 43' φάουλ επικίνδυνα εκτελεσμένο από τον Καρακατσάνη , η μπάλα θα βρει το δοκάρι δε θα απομακρυνθεί και ο Ταφαρλής θα γράψει το 0-2.
Στο 44' σουτ βολίδα του Καρακατσάνη λίγο έξω.
Στο 47' ο Καρακατσάνης στο χώρο του κέντρου θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα πλησιάσει στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.
Στο 57' ο Μαυροματίδης σέντρα κεφαλιά Φωτιάδη , μπλοκάρει ο Ψαρράς.
Στο 66' Καρακατσάνης στον Θεοδουλίδη ,παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή ,δε προλαβαίνει ο Πάλλας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 68' ατομική προσπάθεια και σουτ του Θεοδουλίδη, άουτ. 
Στο 73' δεύτερη κίτρινη στον Μπίντση Ν.
Στο 84' σέντρα Θεοδουλίδη στο δεύτερο δοκάρι δε προλαβαίνει ο Καρακατσάνης.


Μακεδονικός Φούφα (Τούνας): Μπίντσης, Κοπατσάρης, Χαραλαμπίδης, Φωτιάδης, Τζουβάρας,Μπακάλης, Μαυροματίδης (90' Πολυχρονιάδης), Μπίντσης Ν., Χάιτας (81' Αιχμαλωτίδης), Τοπάλης (84' Τουλουμενίδης), Τουλουμενίδης Φ.(46' Καραφουλίδης).  


ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Ντούκα (84' Κεϊσίδης), Πασχαλίδης, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (73' Τσιάρας), Καρακατσάνης, Θεοδουλίδης, Πάλλας (78' Παπαγαθονίκου),  Ντινόπουλος (63' Βοριαζίδης). 



Διαιτητής:  Αγγελούδης Χ.
Βοηθοί:  Κοτούμπας, Πατέτσος

δηλώσεις Νίκου Κατακαλίδη - προπονητή της ΑΕ Ποντίων και Τέλη Τούνα - προπονητή του Μακεδονικού Φούφα 








Σχόλια