Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων - ΑΕ Μεσολογγίου 1-0 | φωτο - βίντεο

 Με το δεξί οι Πόντιοι 

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα για την ΑΕΠ αφού επιβλήθηκε της δυνατής Α.Ε Μεσολογγίου με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Βασίλης Πάλλας στο 56'.  Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 53' η ΑΕΠ είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φώτη Αμαραντίδη  με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τις δύο ομάδες  να έχουν φανερά το άγχος της πρεμιέρας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έφτασαν  σε υψηλά επίπεδα  απόδοσης αλλά ήταν ψυχωμένοι  έπαιξαν  σοβαρά και παρότι βρέθηκαν από το 53' με παίκτη λιγότερο πέτυχαν το γκολ της νίκης 3' αργότερα ,  έπαιξαν στη συνέχεια με περίσσιο πάθος και διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ.




Το φιλμ του αγώνα 
Στο 15' σουτ του Πιστιόλη μπλοκάρει ο Ψαρράς.
Στο 17' Πάλλας στον Θειδουλίδη, δυνατό διαγώνιο σουτ λίγο έξω.
Στο 20' ο Κοντογιάννης θα δώσει στον Ντζιμάνη δυνατό σουτ , θα πέσει ο Ψαρράς και θα διώξει σε κόρνερ Το κόρνερ εκτελείται η μπάλα θα φτάσει στον Ντζιμάνη μέσα στην περιοχή δυνατό σουτ άουτ.
Στο 22' σέντρα Αμαραντίδη μέσα στην περιοχή , εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι του Πάλλα λίγο έξω.
Στο 30' δυνατό σουτ Κοντογιάννη λίγο έξω. 
Στο 39' απ' ευθείας κόρνερ Ταφαρλή δύσκολα διώχνει σε νέο κόρνερ ο Μάνιαρης.
Στο 46' η Α.Ε Μεσολογγίου στην αντεπίθεση με τον Πιστιόλη  που θα βρεθεί μέσα στην περιοχή σε θέση βολής αλλά ο Ψαρράς θα επέμβει  σωτήρια και θα πει όχι.
Στο 50' κόρνερ με τον Ταφαρλή κεφαλιά Πάλλα , η μπάλα θα φτάσει στο Ντούκα , που από κοντά θα σουτάρει αλλά ο Μάνιαρης εντυπωσιακά θα πέσει και θα   αποσοβήσει το  τέρμα.
Στο 52' ωραία προσπάθεια και σουτ του Ντινόπουλου μπλοκάρει ο Μάνιαρης.
Στο 53' δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Αμαραντίδη.
Στο 56' Σουτ Ηλία,  αποκρούει ο Μάνιαρης , η μπάλα παίρνει ύψος , κεφαλιά από κοντά Ντινόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι στο έδαφος και ο επερχόμενος Πάλλας με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 76' σέντρα Παναγιωτόπουλου, καρφωτή κεφαλιά από κοντά του  Γαβρίνα , εντυπωσιακή επέμβαση του Ψαρρά που κρατάει το 1-0 για την ομάδα του.


ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Ντούκα, Ηλίας (88' Σωτηριάδης), Πασχαλίδης, Σερσεμης, Αμαραντίδης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Γ., Θεοδουλίδης (80' Σβίρος), Παπαγαθωνίκου (46' Ντινόπουλος), Πάλλας (67' Βοριαζίδης). 


ΑΕ Μεσολογγίου (): Μάνιαρης, Παναγιωτόπουλος, Πασπαλιάρης (70' Παναγιωτόπουλος), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Ρελέτσας, Πιστόλης, Λίτσος, Γαβρίνας (80' Φουντάλης), Κοντογιαννης, Harper (91' Comez).



Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Νησελίτης (Ημαθίας)



Δηλώσεις του Γιώργου Ασπρογέρακα - προπονητή του Μεσολογγίου, του Νίκου Κατακαλίδη - προπονητή της ΑΕ Ποντίων και του σκόρερ της συνάντησης Βασίλη Πάλλα. 

Στιγμιότυπα του αγώνα 




Σχόλια