Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης

Ακόμα μια μπασκετική χρονιά ξεκίνησε για την Κοζάνη και τους Διόσκουρους με μεγάλη αισιοδοξία καθώς πλέον η ομάδα προέρχεται από την συνένωση των 2 μεγαλύτερων ομάδων της Κοζάνης που απαριθμούν 9 πρωταθλήματα στα παιδικά και εφηβικά τμήματα τα τελευταία χρόνια.


Ήδη ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp για όσους αθλητές από τις ακαδημίες ήθελαν να δουλέψουν και το καλοκαίρι και πλέον ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τις προπονήσεις τα φιλικά και τις εκδρομές που θα γίνουν μέσα στην χρονιά όπου προβλέπεται άφθονη δράση.


Ελπίζουμε και φέτος να δούμε μεγάλες ομάδες, όπως τον Παναθηναικό και τον ΠΑΟΚ πέρυσι.

Η ομάδα μας για να φέρει εις πέρας με επιτυχία το έργο της θα έχει φέτος 5 πτυχιούχους προπονητές. Τον Ζήση Μπαρτζώκα απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με μεταπτυχιακό στην καλαθοσφαίριση, τον Δημήτρη Σιακαβάρα απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και τον Δημήτριο Ρήνο που έχουν πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο και πλέον το έργο τους είναι γνωστό σε όλους. Την ομάδα μας φέτος θα βοηθήσει και ο Κωνσταντίνος Γκανάτσιος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ που επιστρέφει στην Κοζάνη. Το τεχνικό team συμπληρώνεται με τον Άρη Χωλόπουλο που θα έχει το αντρικό και το εφηβικό τμήμα.

Το Σωματείο φέτος θα κοσμεί και το γυναικείο τμήμα όπου θα γίνουν εγγραφές για κορίτσια 6-14 ετών.

Για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην ομάδα μας μπορούν να καλέσουν τον κ. Γκοβεδάρο 6936534778 ή τον κ. Σιακαβάρα 6936102617, για να ενημερωθούν το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, στη συνέχεια η ενημέρωση γίνεται με ομαδικά μηνύματα που αποστέλλονται από τον σύλλογο, από την ιστοσελίδα μας, το facebook και το instagram.
Βεβαίως όποιος θέλει μπορεί να έρθει δοκιμαστικά στην αρχή.


Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να χτίσουν μια δυνατή προσωπικότητα μέσα από την κοινωνικότητα που δίνουν τα ομαδικά αθλήματα.


Σχόλια