Το προπονητικό επιτελείο του Φοίνικα Πτολεμαΐδας!


Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και αφού τελείωσαν οι προσθήκες των παικτών, σημαντικό είναι να αναφέρουμε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, 


Ο άνθρωπος που μάζεψε ξανά τους περισσότερους αθλητές της πόλης μας στην ίδια ομάδα, η Κυρκοπούλου Όλγα, θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της ομάδας μας. Η coach Όλγα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης για την πόλη της Πτολεμαΐδας, καθώς ως αθλήτρια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Α1 Γυναικών με τον Απόλλων Πτολεμαΐδας και αργότερα βρέθηκε και στον Αρίων Πτολεμαΐδας.

Ως προπονήτρια υπηρετεί επίσης για πολλά χρόνια τις ομάδες της πόλης μας και έχουν περάσει από τα τμήματα της, πολλοί διακριθέντες και μη αθλητές όλων των ηλικιών.
Πέρσι ανέλαβε την ομάδα μας στη μέση της χρονιάς και την οδήγησε με επιτυχία στην άνοδο της Α' ΕΚΑΣΔΥΜ, συσπειρώνοντας φέτος ακόμα πιο πολύ τον περσινό κορμό με παιδιά της πόλης μας.

Μαζί της, ως βοηθός προπονητή, θα βρίσκεται ο Τσολάκης Χρήστος. Ο Xρήστος πέρσι βρισκόταν στο ρόστερ ανόδου της ομάδας και φέτος ως κάτοχος διπλώματος προπονητή Καλαθοσφαίρισης, θα υπηρετήσει ως βοηθός της αντρικής ομάδας παράλληλα με το παιδικό και εφηβικό τμήμα που ανέλαβε.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Φοίνικας Πτολεμαΐδας 

Σχόλια