Χάντμπολ σε όλη την Κοζάνη!

Αναπτυξιακές δράσεις με street handball και τουρνουά Παμπαίδων- Παγκορασίδων


Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ελλάδα- Ολλανδία (Κυριακή 16:30- ΕΡΤ2) για τα προκριματικά του EURO 2020 Γυναικών, αλλά και του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΟΧΕ, η Ομοσπονδία διοργάνωσε αναπτυξιακές δράσεις.

Σήμερα στην πλατεία της Κοζάνης για τρεις ώρες μαθητές Δημοτικών σχολείων και παιδιά από τα σωματεία της περιοχής πήραν μέρος σε αγώνες street handball.

Το "παρών" στην δράση έδωσε και αντιπροσωπεία της Εθνικής Γυναικών αποτελούμενη από τον ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Μεσσήνη και τις αθλήτριες Ελισάβετ Μάστακα και Λένα Μούρνου.

Αύριο έχουν προγραμματιστεί δύο τουρνουά Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’, το διάστημα 09:00-14:00 με την συμμετοχή 10 σωματείων.

Στους Παμπαίδες Α’ στο ΔΑΚ Κοζάνης θα συμμετέχουν τα σωματεία Αρίων Πτολεμαϊδας, Φέρωνας Βέροιας, ΑΕΠ Πανόραμα, Μέγας Αλέξανδρος, Θησέας Λεχόβου

Στις Παγκορασίδες Α’ στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης θα συμμετέχουν οι ομάδες: Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Βέροιας, ΑΟΑ Καστοριάς, ΑΕΠ Πανόραμα, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ.

Μετά τους αγώνες όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μαζί την Εθνική μας ομάδα.

Την ευθύνη των δράσεων έχουν οι τεχνικοί σύμβουλοι- προπονητές ανάπτυξης της Ομοσπονδίας στη Δυτική Μακεδονία Γιώργος Παπαδόπουλος, Τέλης Καζαντζίδης και Μάκης Κιοσές.













Σχόλια