Στην Chiba της Ιαπωνίας 3 εκπρόσωποι της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης

Στην μακρινή Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη Chiba  θα ταξιδέψουν 3 άνθρωποι της Μακεδονικής  Δύναμης Κοζάνης, την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 οι οποίοι θα δώσουν το παρόν, στο 2ο GRANR-PRIX του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo.
Μία διοργάνωση όπου θα λάβουν μέρος οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, σε κάθε ολυμπιακή κατηγορία  - 4 Ανδρών και 4 Γυναικών - βάση της ολυμπιακής βαθμολογικής κατάταξης.

Ο λόγος για τους Τεληκωστόγλου  Απόστολο,  Αργυρό Παγκόσμιο πρωταθλητή το 2019,  ο οποίος λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση ως μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας, που για τον μήνα Σεπτέμβριο βρίσκεται στο νούμερο 19 της ολυμπιακής κατάταξης και  στο νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη. 

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας μας κύριος  Αλμασίδης Χρήστος,  θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον πρωταθλητή μας στη διοργάνωση και η κυρία Κουτρότσιου  Αναστασία, γυμνάστρια  του συλλόγου μας,  διεθνής διαιτητής,  υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος,  καλεσμένη  από την (W.T.F.) Παγκόσμια ομοσπονδία να διαιτητεύσει στο Grand -prix. 



Σε δηλώσεις  του,  ο  προπονητή κύριος  Αλμασίδης Χρήστος  είπεείμαστε χαρούμενοι και ταυτόχρονα πολύ περήφανη για την συμμετοχή μας σε αυτή τη γιορτή του taekwondo , ο καθένας από τη δική του θέση ως εκπρόσωπος.  Eίναι μία δικαίωση των προσπαθειών του καθενός ξεχωριστά.  

Όσο για τον αθλητή μας, είναι η δεύτερη συμμετοχή του μετά το πρώτο Grand- prix της Ρώμης για το 2019 και στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία η οποία θα μας βοηθήσει ενόψει της Ολυμπιάδας του 2020. 



Η κυρία Κουτρότσιου δήλωσε:  χαίρομαι που για μία ακόμη φορά είμαι καλεσμένη από την Παγκόσμια ομοσπονδία σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως ένα  Grand- prix του αγωνίσματος ταεκβοντό. Συμμετείχα την άνοιξη του 2019 στο παγκόσμιο του Μάντσεστερ,  είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύονται και να σε καλούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις,  για μένα προσωπικά είναι μία πρόκληση συνεχούς βελτίωσης ως διαιτητής.



 Τέλος ο αργυρός Παγκόσμιος πρωταθλητής, Τεληκωστόγλου  Απόστολος  είπε:  όσες φορές και να φοράς το εθνόσημο και να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και ειδικά όταν βρίσκεσαι μέσα στους 32 καλύτερους του κόσμου, σε μία τέτοια γιορτή. Στο δεύτερο grand prix,  θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για τη χώρα μου, την πόλη μου, την οικογένειά μου ,τον σύλλογό μου. 

Ευχαριστώ όλους αυτούς που στηρίζουν αυτήν  μου την προσπάθεια, την Ένωση Ταεκβοντό  Βορείου Ελλάδος,  την  Ομοσπονδία μας τον σύλλογό μου και την οικογένειά μου. 

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους τρεις εκπροσώπους του συλλόγου και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας.



Σχόλια