Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέρμιο καρυοχωρίου 2-0 | βίντεο

Με το δεξί  μπήκε ο  Μακεδονικός Σιάτιστας στην πρεμιέρα της Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, ο οποίος επικράτησε 2-0 επί  του Βέρμιου Καρυοχωρίου στο ΔΑΚ Σιάτιστας.


Η ομάδα της Σιάτιστας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.
Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν ο Τσακνάκης στο 16' και ο Μέτκαρης στο 44΄.
Ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ για τον Μακεδονικό Σιάτιστας είχαν, ο Δεληζήσης στο 58', Μπούρτζο Μ. στο 64', στο 70' σε διπλή ευκαιρία σε σούτ του Δεληζήση απόκρουσε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια από κοντά δεν μπόρεσε ο να σκοράρει ο Μπούρτζος Π., στο 80' αντιστράφηκαν οι ρόλοι... ο Μπούρτζος Π. σε πλασέ
απόκρουσε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια ο Δεληζήσης σούταρε άλλα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βέρμιο Καρυοχωρίου σε 15λεπτη αντεπίθεση που έκανε από το 55' εως το 70' έχασε καλές ευκαιρίες με τον Μεντεσίδη και τον Τσάκο!
Πλέον η ομάδα του Θ. Βόλτση που παρατάχθηκε με απουσίες βασικών παικτών, φιλοδοξεί να κάνει δύο τις νίκες της την προσεχή Κυριακή (29/9) με τον ΠΑΟ Κοίλων εκτός έδρας.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Βόλτσης):  Τσιούκρας Ν. Δεληζήσης, Στεργίου Θ. Σαπνάρας, Ζαγκουντίνος Γ. Μπούρτζος Μ., Τσακνάκης Π. Μπούρτζος Π. Μαλούτας Κ. Τσιαούσης Ι. Μέτκαρης Θ. 
Έπαιξαν ακόμα: Μπούρτζος Γκόμεζ, Κατσίρης Α. Ντέρος Δ. Τσιούκρας Ι.

Βέρμιο Καρυοχωρίου (Τσιφλίδης) Τσιτλαχίδης, Χαραλαμπίδης Χ., Ιωσηφίδης, Ιγνατιάδης Σταυ. Μούκας, Τσεμπερλίδης, Μεντεσίδης, Αφεντουλίδης, Τσιντος, Τσάκος, Χαραλαμπίδης Αμβ.
Έπαιξαν ακόμα: Ιγνατιάδης Ανεσ. Γκόλης, Παπάζογλου

Διαιτητής: Κεχαγιάς, 

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Βογδόπουλος



Siatista City
 siatista-info.com 

Σχόλια